29 / 04 / 2024

Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Kartal ve Vijdan Parklak imzasıyla kuruldu.

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Gül Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Gül tarafından kuruldu.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Taşdan Group İnşaat Otomotiv Lojistik Hayvancılık Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Taşdan tarafından kuruldu.

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçlar Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kılıç tarafından kuruldu.

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gül Sarıgül Turizm Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te Abdullah Başaran ve Murat Kürt ortaklığı tarafından kuruldu.

Raılıst Danışmanlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raılıst Danışmanlık Mühendislik Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ferhat Öcalan tarafından kuruldu.

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekafül Emlak Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Abdülhadi Zaferoğlu ve Eyad Nasser tarafından kuruldu.

Kqz Kimya Danışmanlık İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kqz Kimya Danışmanlık İnşaat Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Altun tarafından kuruldu.

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi kuruldu!

Nida Danışmanlık Otelcilik Tarım Ve Hayvancılık Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Anas Korfanoğlu tarafından kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Mimari Danışmanlık İnşaat Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özol Feyyaz Çalışkan tarafından kuruldu.

Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yılmaz Kartal ve Vijdan Parklak imzasıyla kuruldu. 


Addmix Hayvancılık Danışmanlık İnşaat Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar alma bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil  konut, iş  hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe  düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...