18 / 05 / 2024

Adell Armatür cirosu

Adell Armatür cirosu

Endüstri Grubu'nun amiral gemisi Adell Armatür ve Vana Fabrikaları, sektöründe 6 yıl garanti uygulayarak fark yarattı ve pazar payını yüzde 15'e çıkardı. 31 yıldan bu yana sektörde faaliyet gösteren şirket, üçüncü kuşak tarafından yönetiliyor

Hızlı tüketim ürünlerinin cirosu yüzde 94 büyüdü!

Yüksek enflasyon ve dünyadaki düşüş trendine rağmen Türkiye'de artan gıda fiyatları özellikle hızlı tüketim ürünlerinde ciroları büyüttü. Aynı zamanda gıda alışverişleri de perakendede hacmi büyüttü.

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Sinan Öncel: AVM'lerde ciro kirasından daha adil bir seçenek görünmüyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, "Salgından olumsuz etkilenen sektörlerin yaşayabilmesi için  cirosu geçen yılın yüzde 80’in altına kalan mağazalarda ciro kirası uygulamasına geçilmesinden daha adil bir seçenek görünmüyor" dedi...

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Eroğlu Holding inşaat yatırımlarına hız kesmeden devam edecek!

Eroğlu Holding'in cirosu 2019 sonunda 1 milyar dolara ulaşacak. Perakende alanında Colin’s ve Loft markalarıyla faaliyet gösteren holdingin inşaat sektöründeki yatırımları da devam ediyor.

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Faizsiz ev cirosu 2 milyara ulaştı!

Faizsiz ev sahibi yapan, ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ gün geçtikçe büyüyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Sektörün 2015’de aylık cirosu 300 milyon, 2019 başında 1 milyar liraydı'' diye konuştu.

Büyükyalı İstanbul'a hansgrohe imzası!

Dünyanın lider armatür firması Hansgrohe SE, 115 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye ve dünyanın en seçkin projelerine imza atmaya devam ediyor.

Çimsa ve Enka inşaat yatırımda öncü şirketler arasında!

Borsa İstanbul'da işlem gören cirosu ve piyasa değeri 1 milyar TL'nin üzerinde olup yatırımları yüzde 15’i aşan 28 şirket bulunuyor. Listede inşaat sektöründen iki şirket de yer alıyor. Bu firmalar: Çimsa ve Enka inşaat. 

Sancaktepe Eke Aydos Evleri geliyor! Yeni Proje!

546 adet konut ve 23 adet ticari dükkandan meydana gelen Eke Aydos Evleri, Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Proje, Valfsel Armatür Sanayi A.Ş. imzasını taşıyor..

Ledvance'den profesyoneller için LED armatür serisi!

LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor.

Adell Armatür cirosu Haberi

Adell Armatür cirosu



Endüstri Grubu'nun amiral gemisi Adell Armatür ve Vana Fabrikaları, 39 ülkeye ihracat gerçekleştirerek dünya markaları arasında edindikleri yeri daha da güçlendirme hedefi ile yoluna devam ediyor.



İnşaat sektörünün tamamlayıcılarından biri olan armatür sektörü yerli-yabancı firmaların faaliyet gösterdiği bir sektör olarak biliniyor. Son yıllarda kaliteli ürünleri ve değişik tasarımları ile dikkat çeken yerli markalar da bu pazardan ciddi pay almaya başladılar.


Bunlardan biri de sektörde 6 yıl garanti uygulamasına başlatarak pazar payını yüzde 15’lere çıkarmayı başaran Adell Armatür.


Adell Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ali Topçu, üretimini gerçekleştirdikleri banyo ve mutfak armatürlerine sektörde ilk defa 6 yıl garanti vererek pazar paylarını yüzde 15’lere çıkardıklarını söylüyor.


Şirket olarak geliştirdikleri iş modellerinde müşteri hizmetlerinin önemli bir yeri olduğuna dikkat çeken Topçu, müşteri hizmetlerine verilen önem gereği...