11 / 05 / 2024

adem avcı turizm şirketi istanbul şubesi

adem avcı turizm şirketi istanbul şubesi

Adem Avcı Turizm Seyahat Acenteciliği Limited Şirketi İstanbul şubesi , 8 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Adem Avcı tarafından açıldı..

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu! 

Öz Gümüşkale Hafriyat İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Avcı ve Fatih Avcı ortaklığında kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

2645yapı Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Kırço tarafından açıldı.

Özer Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Özer tarafından kuruldu.

Dinamik Yapı İnşaat Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yapı İnşaat Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenaf Aksoy ve Adem Aksoy tarafından kuruldu.

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Köşk Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Selim Kuşbey tarafından kuruldu.

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçın Tuna İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Tuna tarafından kuruldu.

Czr Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Czr Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Uygun ve İsmail Çınar ortaklığında kuruldu.

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Babilon Otel Turizm Otomotiv Limited Şirketi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Gülbahar Çelik tarafından kuruldu.

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masro Otelcilik Turizm Seyahat Organizasyon Medya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar2da 400 bin TL sermaye bedeli ile Engin Şen ve Osams Zeinhom H aly ortaklığında kuruldu.

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi açıldı!

Seyr Ü Sefa Turizm Ticaret Limited Şirketi Kemerburgaz Şubesi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Akhan tarafından kuruldu.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Martel Marmara Terminal İşletmeciliği Turizm Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ileMustafa Hasan Eltez, Cem Türk ve Mehmet Metin Avcıoğlu ortaklığında kuruldu. 

adem avcı turizm şirketi istanbul şubesi Haberi

adem avcı turizm şirketi istanbul şubesi

20 bin TL sermaye ile kurulan şubenin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında turizmle ilgili seyahat acenteliği tesis etmek işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şube, Fatih Akşemsettin Mahallesi Akdeniz Caddesi NO:17 Kat:2 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen şube, Adem Avcı tarafından...