04 / 05 / 2024

Adem Babuç

Adem Babuç

GHT Turizm ve Seyahat Acenteliği Hizmetleri Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi, Adem Babuç tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Temmuz'da Fatih, Sirkeci'de kuruldu.

Şenol Babuşcu'dan kiracıları endişelendiren paylaşım! TBMM'den kiracılara kötü haber mi gelecek?

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı ve Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu resmi sosyal medya hesabı üzerinden kiracıları endişelendiren bir paylaşım yaptı. İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun o paylaşımı...

Alaattin Aktaş ve Şenol Babuşçu’dan flaş dolar açıklaması! Bizi bir felaket bekliyor

İlk olarak Dünya yazarı Alaattin Aktaş’ın Kur Korumalı Mevduat Sistemi ile bağlantılı olarak dolarda patlama yaşanacak uyarısından sonra, Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu’dan da aynı uyarı geldi. İşte detaylar…

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu enflasyon rakamlarının nasıl düşürüleceğini açıkladı. Seçime kadar neler yapılacak

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, enflasyon rakamlarına ilişkin konuşurken, seçime kadar hangi yolların izleneceğini açıkladı.

Şenol Babuşcu, “Dolar 25 TL’yi aşacak mı?” sorusu için tarih verdi!

Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, enflasyonun yükselişinin durdurulamaması halinde doların çok hızlı bir şekilde yükselmeye devam edeceğini söyledi ve tarih verdi

Şenol Babuşçu kötü haberi verdi! Benzin ve motorin fiyatları...

Ziraat Bankası eski Genel Müdür yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, benzin ve motorin fiyatlarının akıbetine ilişkin araç sahiplerini daha da üzecek yorumlarda bulundu.

Uzman isim Babuşcu'dan dolarda kritik fiyat iddiası! Merkez arka kapıdan dolar satarak..

ABD doları piyasada işlem gördüğü son günde yüzde 0,73 değer kazanarak 14,8630 liraya yükseldi, avro ise yüzde 1,57 azalışla 15,6550 liraya geriledi. Ziraat Bankası eski müdürü Şenol Babuşcu doların 14-15 sınırını aşmaması için yapılan hamleyi açıkladı.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

Adem Babuç Haberi

Adem Babuç

GHT Turizm ve Seyahat Acenteliği Hizmetleri Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi, Adem Babuç tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


GHT Turizm ve Seyahat Acenteliği Hizmetleri Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi iş konusu; Tur operatörü faaliyetleri (turların düzenlenmesi) 


GHT Turizm ve Seyahat Acenteliği Hizmetleri Limited Şirketi Fatih İstanbul Şubesi adres: Fatih, Sirkeci, Hocapaşa Ebusuud Caddesi,...