29 / 07 / 2024

adem dalgıç

adem dalgıç

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, “Çevre düzeni planını yaparak sanayi ve tarım alanlarını belirledik. Artık kimse, ‘Şuradan toprak aldım üstüne fabrika yapayım’ diyemeyecek. Tarım topraklarının imara açılması devri kapandı” dedi...

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka tarafından kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Yba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yba İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Adem Dalgıç tarafından kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Albatros Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri Organizasyon Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Laya Afshın tarafından kuruldu.

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi açıldı!

Area İnşaat Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Adem Yavuz Şubesi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkin Saygı tarafından açıldı.

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Marine Dalgıçlık Ve Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sidal ve Selim Uçar tarafından kuruldu.

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Adem Danışmanlık Ajans Emlak Bilişim Hizmetleri  Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Aykaş kuruldu.

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Internatıonal İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Eman   Al-Khatib tarafından kuruldu.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Adem Atmaca kimdir? 

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca kimdir? Adem Atmaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Adem Atmaca'nın biyografisi...

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Kırık İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kırık tarafından kuruldu.

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Özen tarafından kuruldu.

adem dalgıç Haberi

adem dalgıç

Başta Çorlu ve Çerkezköy’deki fabrikalar olmak üzere Türkiye’nin önde gelen 1500 sanayi kuruluşunu bünyesinde bulunduran Tekirdağ ilinde çevre düzeni planını yürürlüğe koyduklarını belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, “Sanayiyi disiplin altına aldık. Sanayi ve tarım alanlarının sınırlarını çizdik. Artık, ‘Şurada tarla aldım, üstüne bir fabrika kondurayım’ devri bitti. Tarım arazilerinin imara açılması dönemi de kapandı” dedi.

Çevre düzeni planı doğrultusunda 25 binlik planları da yaptıklarını kaydeden Dalgıç, şunları söyledi:

“Tekirdağ ulaşım açısından yatırımcılar için cazip bir il. Daha iyi imkanlarla gelişme potansiyeli olan bir il. Yatırımcı organize sanayi bölgelerindeki boş parsellerde yatırım yapabilecek, katma değerli yatırımlarla istihdamın artmasına fayda sağlayabilecek. Tarım toprakları da planda belli. Artık tarım arazilerini ne imara açabilirsiniz, ne de sanayi yapabilirsiniz. O artık bitti.”


‘Yatırımcı daha ne ister?’

Kara,...