21 / 05 / 2024

adem uçtu gölet

adem uçtu gölet

Adem Uçtu, 50 yıllık gölet hayalini biriktirdiği paralarla gerçekleştirdi. Uçtu: "Dağlardan gelen yağmur suları hala boşa akıp gidiyor. Göletimizin su tutma kapasitesinin arttırılması için muhtarlığımız ile birlikte müracaatımızı yaptık" dedi

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları

Ortadoğu'daki yükselen gerilimden dolayı yatırımcılar güvenli liman altına yöneldi. Altın fiyatları yükselişe geçerken altın bilezik fiyatları resmen uçtu. 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam gelerek fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi.

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Tam bu kadar kazancınız olacak: 400 bin TL'nin 32-55-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu! 

Bankalar müşteri çekebilmek için adete mevduat faizlerinde yarışa resmen yarışa girdi. 400 bin TL'nin 32-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte 9 Ekim 2023 banka banka mevduat faizlerindeki son durum...

Faizler fırladı! 170 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi resmen uçtu! En çok faiz bu bankada! 

Yükselen faizler, tasarruflarını değerlendirmek isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat yaratıyor. 170 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte banka banka 27 Eylül 2023 faiz oranları...

1 ton demirin fiyatı uçtu! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinin başında gelen demire bugün zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları tavan yaptı! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları, dolar kurunun 26 TL olması ile tavan yaptı. Son zamanlarda peş peşe gelen zamların ardından 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 30 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar resmen uçtu! Güncel hurda fiyat listesi açıklandı! 29 Haziran hurda fiyat listesi

Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviyeye ulaşan dolar kurunun 26 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

adem uçtu gölet Haberi

adem uçtu gölet


Yuntdağı bölgesinde Çamlıca köyünde ikamet eden 78 yaşındaki kuyu ustası Adem Uçtu, hayvancılık ile geçinilen dağ köyünde sulu tarım yapılması için 50 yıllık gölet hayalini biriktirdiği paralarla gerçekleştirdi.


Uçtu, AA muhabirine yaptığı açıklamada yaklaşık 50 yıldır kuyu ustası olarak Ege bölgesindeki birçok ilde kuyu açtığını, birçok araziyi ve yerleşim yerini suya kavuşturduğunu kaydetti.


İnsanların su sevincini görmekten büyük mutluluk duyduğunu anlatan Uçtu, kendi köyünde tarımda kullanılmak üzere su olmadığını, köyü bol suya kavuşturmak için yıllarca projeler ürettiğini söyledi.


Bölgede yağmur sularının boşa akıp gittiğini, suyun biriktirilmesi halinde tarımda kullanılabileceğini belirten Uçtu, 50 yıldır en büyük hayalinin köye gölet yapılması olduğunu, her ortamda bu konuyu dillendirdiğini ancak herkesin kendisiyle alay ederek gülüp geçtiğini, inanmadığını ifade etti.


Uçtu, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Köyümüz Yuntdağı'nın yüksek tepelerinde yer...