02 / 05 / 2024

Adenya Resort Hotels rezarvasyon

Adenya Resort Hotels rezarvasyon

Antalya Alanya'da “Helal Turizm” konseptiyle hizmet veren Adenya Resort Hotels & Spa tatil merkezleri arasında dikkat çekiyor.

Antalya Vera Mare Resort Otel icradan satıldı!

Antalya'nın Serik ilçesi'nde bulunan Vera Mare Resort Otel icradan satıldı. Vera Hotels Grubu'na ait otel 89 milyon 551 bin liraya Fibabanka'nın oldu.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Kıbrıs Concorde Luxury Resort Haziran'da açılıyor!

Concorde Hotels&Resorts Yönetim Kurulu üyesi Yağcı, “Concorde Luxury Resort’te haziranda tatilcileri ağırlamaya başlayacağız. Otelde 569 oda bulunuyor” dedi...

Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da açılacak!

Concorde Hotels&Resorts Kıbrıs'ta otel yatırımı yaptı. Concorde Luxury Resort Kıbrıs Haziran'da kapılarını açacak...

Adenya Hotel helal turizm konseptiyle dikkat çekiyor!

Antalya Alanya'da “Helal Turizm” konseptiyle hizmet veren Adenya Resort Hotels & Spa tatil merkezleri arasında dikkat çekiyor.

Mila’s Daphne Residence'ın otelini Lux Resorts işletecek!

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum’daki Mila’s Daphne Residence projesinde yer alan otelin işletmesi için dünyaca ünlü Lux Resort&Hotels’le anlaştıklarını açıkladı.

Nirvana Lagoon Villas Suites, Top Hotels'in listesinde!

Kilit Şirketler Grubu'nun yatırımı Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa, Rusya'nın en önemli turizm yorum, değerlendirme ve bilgi portalı Top Hotels'in 2015 'Dünyanın en iyi 100 Resort oteli' listesine girdi.

Side Crystal Hotels takdirname aldı!

Dünyanın en önemli tur operatörlerinden TUI'nin misafirleri, Crystal Hotels'in Side bölgesindeki turistik tesisi Crystal Palace Luxury Resort&Spa'dan yüksek oranda memnuniyet duyduklarını verdikleri rakamlarla ifade etti.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

Port Nature Luxury Resort yeşillenen otel sertifikası aldı!

Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa, TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle verilen ‘Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası’nı almaya hak kazanarak, çevreye duyarlılığını belgelendirdi.

Adenya, otel zinciri oluyor!

Adenya Resort Hotel Genel Direktörü İlknur Tataroğlu, Adenya’nın bir marka zinciri olması gerektiğini ve Adenya Resort adı altında aynı kalitede hizmet veren konaklama işletmelerini artırmayı planladıklarını belirtti.

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.

Adenya Resort Hotels rezarvasyon Haberi

Adenya Resort Hotels rezarvasyon

Tatil hayali kuran ailelere helal konsepte bütün imkanları sunduklarını belirten Adenya Hotel Genel Müdürü Mehmet Kayni, 2016 sezonu yeni konseptlerinin Helal UAI (Ultra Herşey Dahil) olduğunu söyledi. Antalya'da 5 yıl önce kurulan Adenya Resort Hotels & Spa, Türkiye de ilk Helal turizm belgesini alarak geliştirdiği konseptiyle sektöre girmişti.Alanya'nın Türkerler beldesinde denize sıfır konumuyla misafirlerini ağırlayan otelde 11 farklı tipte 290 odaya sahip 580 yatak kapasitesi bulunuyor. Otel bay ve bayanlara ayrı ayrı hizmet verdiği plajlarla misafirlerine keyifli bir tatil sunuyor. Adenya'da plaj, havuz, hamam, sauna gibi alanlar ise erkek ve kadınlar için ayrı olarak tasarlanmış durumda.


HERŞEY HELALİNDEN SUNULUYOR

Genel Müdür Mehmet Kayni, müşterilerine sunulan yiyecek, içecek, kişisel bakım ürünlerinde de 'helal' şartına titizlikle uyulduğunu söyledi. Kayni, gıdaların alımından, depolanması ve,...