02 / 07 / 2024

Adese Ilgın mağazasını yeniledi

Adese Ilgın mağazasını yeniledi

Yenilenen Ilgın Adese'de alışveriş artık daha modern, daha keyifli ve daha çevre dostu Ilgın Adese mağazası yenilenerek hizmete açıldı.

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Adese, 153. mağazasını Ankara Keçiören'de açtı!

Bu yıl da mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Adese, Ankara Kızılcahamam mağazasını hizmete açarak Ankara’da 15, toplamda 153 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 154. mağazasını Konya'da açacak!

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Adese 151. mağazasını Ankara'da açtı!

Adese, 2016 yılında da mağaza sayısını artırarak büyüyecek.Yılın ilk mağazasını Ankara Özgürlük’te hizmete açan Adese böylece Ankara’da 14, toplamda da 151 mağaza sayısına ulaştı.

Adese 147. mağazasını Kırıkkale'de açtı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, Kırıkkale’de açtığı ilk mağazasıyla şube ağını genişletmeye devam ederken toplam mağaza sayısını ise 147’ye yükseltti.

Adese, Ilgın Mağazası mağazası yenilendi!

Mağaza yenilemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, Ilgın Mağazası'nı da modernize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı.

Adese Ilgın mağazasını yenileyerek hizmete açtı!

Yenilenen Ilgın Adese'de alışveriş artık daha modern, daha keyifli ve daha çevre dostu Ilgın Adese mağazası yenilenerek hizmete açıldı.

Adese 142'nci mağazasını Ankara'da açtı!

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, 142'nci mağazasını Ankara'da açtı. İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara Elvankent'te açtığı mağazayla büyümeye devam ediyor.

Adese 142. mağazasını Ankara Elvankent'te açtı!

Aralık ayında mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam eden Adese, Konya Karatay'daki mağazasının ardından, 142'nci mağazasını Ankara Elvankent'te açtı.

Adese yeni mağazasını Afyonkarahisar' da açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Adese, Konya Kadınhanı'ndan sonra yeni mağazasını, Afyonkarahisar'ın tarihte önemli bir yere sahip Çay ilçesinde müşterilerinin hizmetine sundu.

Adese, 140. mağazasını Afyonkarahisar'da açtı!

Adese, geçtiğimiz günlerde Konya Kadınhanı'nda açtığı yeni mağazasının ardından bir mağaza da Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde açtı. Adese, Çay mağazasıyla birlikte toplam mağaza sayısını 140'a yükseltti.

Adese Ilgın mağazasını yeniledi Haberi

Adese Ilgın mağazasını yeniledi

İTTİFAK Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarının yanı sıra mağaza yenilemelerine de devam ediyor. Adese, Ilgın Mağazası alışveriş keyfini daha da arttıracak şekilde modemize edildi. Mağaza yenilemelerine tüm hızıyla devam eden Adese, Ilgın Mağazası nı da modemize ederek düzenlenen törenle kapılarını müşterilerine açtı. Daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunmak için baştan aşağıya yenilenen Ilgın Adese Mağazası'nın açılışı 6 Mayıs 2015 Çarşamba günü Adese Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Akay, Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet özkürkçüler ve müşterilerin katılımıyla gerçekleşti. Ilgın Adese Mağazası'nın modemize edilmesiyle ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Sıtkı Erben; "Adese'yi her geçen gün yeni mağazalarla büyütürken diğer yandan da mevcut mağazaları yeniliyoruz.  Müşterilerimizin alışveriş keyfini üst seviyede yaşayabilmelerini sağlamak için mağazalarımızı yeniden...