29 / 04 / 2024

Adese konyada yeni şube mi açıyor

Adese konyada yeni şube mi açıyor

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor.

ASAF İş Ortaklığı yeni projelere odaklandı!

Al Zamil, Seha Yapı,Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı yeni projeler hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor. 

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Adese Konya'ya yeni bir mağaza daha açıyor!

İTTİFAK Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Adese Konya'da mağaza açtı!

Adese'nin yeni mağaza açılışında konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Büyümemizi bundan sonra da yeni mağaza açılışlarıyla önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Adese, Ankara Yenimahalle'de yeni mağaza açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Değirmendere mağazasını düzenlenen törenle açtı.

Beyzade Adese yeni mağaza açılışlarını sürdürüyor!

Beyzade Adese Mağazası yeni çehresiyle hizmette İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor.

Adese Alışveriş Merkezleri Yenimahalle'de mağaza açacak!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Ankara Yenimahalle'de 783 mt2 toplam alana sahip yeni mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin KAP'a yaptığı açıklama şöyle:

Adese 147. mağazasını Konya'da açtı!

Ramazan ayında gerçekleştirdiği mağaza açılışlarıyla şube ağını genişletmeye devam eden Adese, Konya'da açtığı iki yeni mağazayla toplam şube sayısını 147'ye yükseltti.

Adese, Konya ve Ankara'da yeni mağaza açtı!

Adese, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde gerçekleştirdiği mağaza açılışının ardından Karaman mağazasını da müşterilerinin hizmetine sunarak toplam mağaza sayısını 145'e vükseltti.

Adese AVM Ankara'da yeni mağaza kiraladı!

Adese Alışveriş Merkezleri A.Ş., Yenimahalle Ankara'da ilerleyen bir tarihte açılmak üzere 500 mt2 toplam alana sahip mağaza kiraladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Adese'den Konya Karatay'a yeni mağaza!

Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş., Konya Karatay'da 13 Mart 2015'te yeni bir şube açacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten konuya ilişkin yapılan açıklama...

Adese yeni mağazasını Afyonkarahisar' da açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına tüm hızıyla devam ediyor. Adese, Konya Kadınhanı'ndan sonra yeni mağazasını, Afyonkarahisar'ın tarihte önemli bir yere sahip Çay ilçesinde müşterilerinin hizmetine sundu.

Adese konyada yeni şube mi açıyor Haberi

Adese konyada yeni şube mi açıyor

Adese, 2016 yılına da mağaza sayısını artırarak büyümesine devam ediyor. Konya Dedeman Oteli karşısında yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası ile Adese, mağaza sayısını 154’e çıkaracak.


İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor. Adese, Konya Dedeman Oteli karşısındaki Alışveriş Merkezi içinde Adese Hiper mağazası açmak için çalışmalarını sürdürüyor.


Bölge olarak, Sille Yolu Kavşağı’ndaki alışveriş merkezi içinde yer alan Kipa’nın yerine açılacak Adese Hiper mağazası, Adese’nin Kulesite mağazasından sonraki en büyük mağaza olma özelliğine sahip olacak. 6 Şubat Cumartesi günü Saat: 10:00’da açılacak Adese Hiper mağazasında müşteriler, unlu mamullerden, et ve şarküteri ürünlerine, konfeksiyondan ayakkabıya, züccaciyeden elektrikli ev aletlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesinden ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek.


Yeni...