20 / 05 / 2024

adese mağazarı

adese mağazarı

Adese'de işlerin kötü gitmesinin nedeni grubun bazı şirketlerinde yaşanan sıkıntılarmış. Adese'den grup şirketlerine kaynak aktarılmış.Böyle olunca Adese'de işler ters gitmeye başlamış...

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi!

Adese Gayrimenkul'ün Konya'da işletilmekteyken faaliyetlerine son verilen Kulesite ve Ereğli Parksite mağazaları Migros'a devredildi.

Adese Gayrimenkul Konya'daki mağazasını Migros'a devretti!

Adese Gayrimenkul'ün Kulesite ve Ereğli Parksite mağazalarının demirbaşları ile kiracılık hakları devredilecek.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Adese'nin marketleri için rekabet devam ediyor!

Konya merkezli İttifak Holding'e ait Adese'nin market perakendeciliğinden çekildi. Söz konusu marketlerin kimde kalacağı tartışma konusu oldu. 

Adese'nin 'Erenköy' şubesi devredilecek!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin Yönetim Kurulu toplantısında, 'Erenköy' şubesinin Aysel Feyza Avcu'ya devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Adese'nin Konya Hal şubesi devredildi!

Adese Alışveriş Merkezleri'nin "Konya Hal" şubesinin demirbaşlarının Öz Çavdar Tarım Ürünleri'ne devri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi.

Adese 23 mağazasını kapatacak!

Perakande sektöründe faaliyet gösteren Adese, son 10 ayda 23 mağazasını kapatma kararı aldı. Şirket, mağazalarını verim düştüğü için kapatacağını açıkladı. 

Adese 17. mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı!

Adese yeni mağazasını Ankara Elmadağ'da açtı. 2017 yılında şu ana kadar 3 mağaza açan Adese, mağaza sayısı 17'ye çıkardı.

Adese Sedirler mağazası hizmete açıldı!

İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarını sürdürüyor. Son olarak Karaman Ermenek mağazasını müşterilerinin hizmetine sunan Adese, şimdi de Konya Sedirler mağazasının açılışını yaptı.

Adese Konya'ya yeni bir mağaza daha açıyor!

İTTİFAK Holding'in ulusal perakende markası Adese, mağaza açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Adese Konya'da mağaza açtı!

Adese'nin yeni mağaza açılışında konuşan Adese Genel Müdürü Murad Yavuz Gök, "Büyümemizi bundan sonra da yeni mağaza açılışlarıyla önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz" diye konuştu.

Adese, Ankara Yenimahalle'de yeni mağaza açtı!

İttifak Holding'in ulusal perakende markası Adese, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Değirmendere mağazasını düzenlenen törenle açtı.

Adese, 153. mağazasını Ankara Keçiören'de açtı!

Bu yıl da mağaza açılışlarıyla büyümeye devam eden Adese, Ankara Kızılcahamam mağazasını hizmete açarak Ankara’da 15, toplamda 153 mağaza sayısına ulaştı.

adese mağazarı Haberi

adese mağazarı

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, Türkiye'nin en önemli perakende markalarından biri olarak 1991'den bu yana hizmet veriyor. Bir zamanlar ilk 10'da yer alıyordu. Konya'dan doğup ülke geneline yayıldı. Önce Ankara, sonra da diğer illerde mağazalar açtı.

İstanbul'a Prestij Market zincirini alarak girdi. 2011'de Borsa İstanbul'da halka açılarak sermayesini güçlendirdi. Türkiye genelinde 150'ye yakın mağazaya ulaştı. İstanbul'da 36 markete ulaştı ama daha sonra İstanbul ve Marmara Bölgesi'nden ayrıldı. Prestij Market'ten aldıklarını Happy Center'e devrederek İstanbul'dan çıktı.

Küçüldükten sonra yedi ilde 32 adet mini, 77 adet midi, 20 adet süper, iki adet hiper olmak üzere 131 mağaza ile devam ediyor. Öğrendiğimize göre, firmada küçülme devam ediyormuş. Son durum nedir diye araştırdık.

Adese'de işlerin kötü gitmesinin nedeni grubun bazı şirketlerinde yaşanan sıkıntılarmış. Adese'den...