04 / 05 / 2024

Adil Gökçadır konut satışları

Adil Gökçadır konut satışları

2014'te de inin lokomotifi olacak İnşaat sektörü açısından 2013 yılını değerlendiren İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, "İnşaat sektörü açısında 2013 yılında Bursa'da da önemli gelişmeler kaydedildi" dedi...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Konut ve barınma krizi küresel boyutlara ulaştı: Haftalığı 6 bin TL olan çadır pes dedirtti!

Giderek büyüyen konut ve barınma krizi kamuoyunun gündeminden düşmezken haftalığı 6 bin TL olan çadır adeta pes dedirtti. 

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı önerisi! 

Kiralık konut piyasasındaki sorunlar sık sık gündem oluyor. Peki kiralık konutta sorunlar nasıl çözülür? Konut kiralarına dayalı menkul kıymet ihracı nedir? İşte ayrıntılar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

M10 (Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı) metro hattı açılıyor! Deneme sürüşleri yapılan metronun ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik (Tavşantepe)-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu diğer bir adıyla M10, hattında gerçekleştirilen test sürüşüne katıldı. Ekim ayında açılması planlanan metronun ne kadar olacağı ise merak konusu. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Konut ve turizmde büyük adımlar atılacak!

Türk ekonomisinin lokomotif iki sektörü gayrimenkul ve turizm, yeni bakanların sevincini yaşıyor. Konut ve turizm sektörlerinde büyük adımların atılacağı yeni bir dönem yaşanacak.

Adil Gökçadır konut satışları Haberi

Adil Gökçadır konut satışları

TÜIK tarafından yayınlanan Konut Satış İstatistikleri'ne göre 2013 yılında Bursa'nın ilk sırada olduğunu beliıten Gökçadır, Bursa'nın beklenenden hızlı büyüdüğünü bunun da Bursa'daki konut satışlarına yansıdığını söyledi. İnşaat sektörünün 2013 yılında ülke büyümesine büyük katkı sağladığına dikkat çeken Gökçadır, yapılan hesaplamalara göre gerek kamu inşaat harcamaları ve gerekse özel sektör yatırımlarının 2013 yılı içerisinde yüzde 30'1 ara varan oranda büyüme kaydettiğini dile getirdi. İnşaat sektörünün 2014'te tedbiri elden bırakmadan yoluna devam edeceğine inandığını sözlerine ekleyen İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, "Dünya genelinde ekonomik durgunluk yavaş yavaş geride kalıyor. Mütekabiliyet Yasası ile ortaya çıkan beklentiler bizleri yakından ilgilendiriyor. 

2014 yılında özel sektör inşaat yatırımlarının büyümeye artı yönde katkı sağlaması ve pozitif büyümeye geçmesi umut edilmektedir. 

2014'ün seçim yılı olması, yerel olması nedeniyle, oluşacak beklentilerin...