04 / 05 / 2024

adıl grup

adıl grup

Adil Grup Organizasyon İnşaat ve Ticaret Anonim şžirketi ’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Saha, Başkan Yardımcısı olarak Hasan Durmuş, Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Cihan Tufan görev yapacak

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Grup Taahhüt Yapı Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İmdat Kılıç ve Muhammet Hakan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Beyotcom Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyotcom Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adıl Saleh A. Alwan ve Mohammad Al Jamous ortaklığında kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

Adg Grup Yapı İnşaat Nakliye Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Grup Yapı İnşaat Nakliye Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

Aygül Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygül Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aygül ve Tuncay Aygül tarafından kuruldu.

ABD Atherton'da en ucuz ev 2,5 milyon dolar!

ABD'de, milyarderlerin yaşadığı lüks spor arabaları, havuzlu villalar ve tenis kortlarıyla dikkat çeken Atherton mahallesinde, en ucuz ev 2,5 milyon dolar...

Galatasaray Florya'nın tapusunu geri istiyor!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimin önümüzdeki süreç içerisinde Emlak Konut ile anlaşma sağlaması bekleniyor. Sarı kırmızılı grup tarihi mabedi yeniden kazanmak.

Rihanna 200 bin TL kira ödüyor!

Rihanna, Kaliforniya'da yaşadığı lüks evi için 28 bin sterlin yani yaklaşık 200 bin TL kira ödüyor. 

adıl grup Haberi

adıl grup

Adil Grup Organizasyon İnşaat ve Ticaret Anonim şžirketi; İstanbul Sancaktepe 'de Mehmet Saha, Hasan Durmuş, Yılmaz Bayat, Cihan Tufan ve Mehmet Ay tarafından kuruldu.

500 bin TL sermaye değerine sahip olan şirketin sermaye dağılımı:

255 bin TL 'si Mehmet Saha 'ya,
70 bin TL 'si Hasan Durmuş 'a,
75 bin TL 'si Cihan Tufan 'a,
65 bin TL 'si Yılmaz Bayat 'a,
35 bin TL 'si Mehmet Ay 'a ait.

Firmanın iş konusu; Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde gayrimenkul projeleri geliştirmek, her türlü alt ve üst yapıları projelendirmek, bunları yapmak, yaptırmak ve işletmek, pazarlanmasını sağlamak, hiç bir şekilde bankacılık faaliyeti niteliğinde olmamak koşuluyla finansman sağlayan kuruluşlar ile gerçek veya tüzelkişilerin tasarraflarına ihtiyacı olan mezkur projelerin ve girişimcilerin gayrimenkul projelerine finansman sağlanmasında gerekli olabilecek ortaklaşa...