15 / 05 / 2024

adil sabancı nehir açıklaması

adil sabancı nehir açıklaması

DSİ 11. Bölge Müdürü Sabancı: "Şu anda büyük bir taşkın riski yok. Su yavaş yükseliyor. Bu gece debide düşüş başlayacak" dedi.

Edirne içmesuyu arıtma tesisi yıl sonunda tamamlanacak!

Adil Sabancı, günde 30 bin metreküp hamsuyu arıtarak memba suyu kalitesine yükseltebilecek tesisi yıl sonuna kadar tamamlayıp işletmeye almayı hedeflediklerini bildirdi.

Edirne İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin yüzde 35'i tamam!

DSİ 11. Bölge Müdürü Adil Sabancı, Edirne içme suyu arıtma tesisinde incelemede bulundu. Yüzde 35'i tamamlanan tesisin gelecek yıl ağustos ayında tamamlanması öngörülüyor.

Adil Sabancı: Edirne'deki nehirlerde taşkın riski yok!

DSİ 11. Bölge Müdürü Sabancı: "Şu anda büyük bir taşkın riski yok. Su yavaş yükseliyor. Bu gece debide düşüş başlayacak" dedi.

Güler Sabancı: Yüzde 5-6 büyümeliyiz!

Güler Sabancı, “Dünyadaki ekonomik ve siyasi gelişmeler, çevre ülkelerde yaşananlar, dirayetle uygulanan mali disiplin ile yüzde 3-4 büyüme iyi bir performans olarak kabul edilebilir. Ancak gelecekte bu yeterli değil” dedi.

Ali Sabancı: Amrabat fiyatına biz Pegasus’u aldık!

Galatasaray Kayserispor’dan transfer edilen Amrabat için 8.6 milyon euro ödemişti. Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Galatasaray’ın Nordin Amrabat’ı aldığı fiyata Pegasus’u aldıklarını söyledi.

Ali Sabancı: Pegasus'u, Galatasaray'ın Amrabat'ı aldığı fiyata aldık!

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus'u aldığı dönemi hatırlatarak, "Çok fazla para koymadık. Galatasaray Nordin Amrabat'ı aldı. Galatasaray'ın aldığı fiyata biz Pegasus'u almıştık" dedi.

Hakan Gürdal, Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı oldu!

Sabancı Holding Çimento Grup Başkanı Mehmet Göçmen'in Enerji Grup Başkanlığı'na atanmasının ardından, Çimento Grup Başkanlığı'nda yeni bir yapılanmaya gidildi. Göreve, Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal atandı.

42 Maslak’ta düzenlenen Patronlar Okulu'nun bu haftaki konuğu Demet Sabancı Çetindoğan oldu!

42 Maslak'ta düzenlenen “Patronlar Okulu” toplantıları iş dünyasının önemli simaların katılımlarıyla 13 Ağustos-18 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Etkinliğin bu haftaki konuşmacısı MediaSA Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan oldu

Edirne'de nehir ve göller, kontrol teknesiyle denetlenecek!

Nehir ve göller, kontrol teknesiyle denetlenecek. Edirne'deki Meriç, Tunca ve Ergene nehirleri ile Gala Gölü, 5 baraj ve 70 sulama göleti, "su ürünleri kontrol teknesiyle" incelenecek.

Adil Konukoğlu: Gaziantep, Türkiye'nin iki katı büyüyecek!

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “ Gaziantep’in ihracattaki başarısını sadece Irak’a bağlamayın. Biz bu yıl Türkiye büyümesinden 2 kat fazla büyürüz ” dedi.

Adil Karaismailoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı görevine getirilen Adil Karaismailoğlu kimdir? Adil Karaismailoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Adil Karaismailoğlu..

İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na Adil Karaismailoğlu getirildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetim kadrosu neredeyse baştan sona değişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Daire Başkanlığı’na, Yakup Demirhan’ın yerine Adil Karaismailoğlu getirildi. Değişim resmi gazetede yayınlandı.

Sevil Sabancı SS Otelcilik ile turizme adım attı!

Dilek ve Demet Sabancı’nın ardından Sevil Sabancı da kurduğu SS Otelcilik şirketiyle turizm sektörüne girdi. Sevil Sabancı’nın İstanbul’da 34 milyon liralık bir otel hayata geçirmesi bekleniyor

adil sabancı nehir açıklaması Haberi

adil sabancı nehir açıklaması

Tunca Nehri'nin debisindeki yükseliş durdu ancak Meriç'in debisi artmaya devam ediyor. DSİ verilerine göre, Meriç Nehri'nin debisi 4 saatte 20 metreküp/saniye artarak 1265 metreküp/saniyeye ulaştı.


Nehir kenarındaki belediyeye ait eski karakol binası olarak da bilinen Protokolevi Çay Bahçesi'ndeki eşyalar, suların yükselmesi nedeniyle başka bir alana taşıdı.


"Gece düşüş başlar"


DSİ Bölge Müdürü Adil Sabancı, yaptığı açıklamada, bölgedeki nehirlerin 3 ayda üçüncü kez taştığını söyledi. Şu anda büyük bir taşkın riski olmadığını ifade eden Sabancı, şöyle konuştu:


"Bulgaristan, Arda Nehri üzerindeki barajlardan biraz fazla su bırakıyorlar. Svilengrad'da da kar erimesi nedeniyle debiler yükseliyor. Karaağaç yolu kapanmayacak. Bu tedricen yükselmeye bakılırsa yol 1350 metreküp/saniye'den sonra ulaşıma kapanıyor. Şu anda büyük bir taşkın riski yok. Su yavaş yükseliyor. Bu gece de debide düşüş başlayacak." 


Sabancı, halk arasında...