12 / 05 / 2024

Adil Üstündağ ankara otelleri

Adil Üstündağ ankara otelleri

Kartepe Green Park Oteli’nin sahibi iş adamı Adil Üstündağ, Green Park Oteller zincirinin 6’ncısını Ankara’da geçtiğimiz ay hizmete açtı.

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindi! Metro ile 35 yılda 378.9 milyon avro tasarruf sağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara'daki AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nda sona gelindiğini duyurdu. Karaismailoğlu, metro ile ilgili son durumu paylaştı. 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı 2023'te tamam! Seyahat süresi 2 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas hızlı tren hattının altyapı çalışmalarında yüzde 99,67 fiziki ilerleme sağladıklarına dikkat çekerek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Ankara-Sivas hızlı tren hattındaki son durum...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Ankara-İstanbul arası Ekspres YHT seferleri 10 Temmuz'da başlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul hattında Ekspres YHT" seferlerinin 10 Temmuz'da başlayacağını açıkladı. 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı Haziran'da açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas arasında inşa edilen  yüksek hızlı hattının Haziran ayında hizmete açılacağını dile getirdi.

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 888 bin 122 TL sermaye bedeli ile Adil Üstündağ, Nihal Üstündağ, Atilla Üstündağ, Hamdiye Üstündağ ve Mehmet Dönmezer ortaklığında kuruldu.

Ankara-Sivas YHT Hattı'nda ray serimi tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas YHT hattını bir an önce hizmete açmak amacıyla özverili şekilde çalıştıklarını belirtti.

Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda incelemeler yaptı. Peki Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Ankara-Sivas YHT hattında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara- Sivas yüksek hızlı tren (YHT) hattında incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, ''İnşallah bu yıl bitmeden Ankara'dan Sivas'a hızlı tren ile bağlanmış olacağız'' diye konuştu.

Ankara-İstanbul hızlı tren hattı mesafesi 14 dakika kısalıyor!

Adil Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında yapımı devam eden Demirköy mevkisindeki T26 Tüneli'nin şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Ankara-İstanbul YHT hattında Bozüyük-Bilecik arasında bulunan tünel bittiğinde 14 dakikalık bir zaman kazanılacağını belirtti...

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstündağ Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Senem Üstündağ tarafından kuruldu. 

Adil Üstündağ ankara otelleri Haberi

Adil Üstündağ ankara otelleri



Türkiye’de kış turizminin en önemli merkezlerinden biri olan Kartepe’de 2004 yılında 5 yıldızlı Green Park Hotel’i hizmete açan iş adamı Adil Üstündağ, oteller zincirini genişletmeye devam ediyor. İlimizde geniş bir kesim tanınan ve sevilen bir işadamı olan Üstündağ, İstanbul Taksim, Merter, Bostancı, Pendik, Kocaeli Kartepe’de yaptırdığı 4 ve 5 yıldızlı Green Part Hoteller zincirinin 6’ncısını ise, geçtiğimiz ay Ankara’da Çankaya’da hizmete açtı. Ankara Kızılırmak Mahallesi 1443. Cadde No: 39 Çukurambar Çankaya adresinde hizmete açılan 5 yıldızlı Green Park Ankara Hotel, 281 odalı. 


281 ODA, 2 RESTORAN

Ankara’nın en prestijli bölgelerinden olan Çankaya Çukurambar’da hizmete açılan Green Park Ankara Hotel, 281 odaya sahip. Lüks konforuyla da dikkat çeken hotel, 2 restoran, tam donanımlı SPA, kapalı havuz, fitness, ücretli kahvaltı, sağlık...