19 / 05 / 2024

adıyaman Abdulmusa Caddesi

adıyaman Abdulmusa Caddesi

Adıyaman'da altyapı çalışmalarına ağırlık verildiği bugünlerde, belediye ekipleri, her gün farklı adreslerde çalışmalar yürütüyor. Önceki gün Karaali ve SümerevIer mahallelerinde altyapı çalışmaları yapan ekipler, şu sıralar Yenimahalle'de su hattı döşüyo

Adıyaman’daki metruk evler ne zaman yıkılacak?

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor.

Adıyaman'da bisiklet yolu çalışmaları tamamlandı!

Adıyaman Alitaşı mahallesinde bulunan Karaali Caddesi üzerine belediye ekipleri bisiklet yolu yaptı. Trafik Amirliği ekipleri, Eğri Çayı Parkı önünde Karaali Caddesi üzerindeki ilk bisiklet yolunu belirleyen çizgileri çizdi.

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor!

Adıyaman Gölbaşı Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor. Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mevlana Caddesi ile Kurugeçit Cami Taziye evi civarında bulunan sokakların asfaltlandığını söyledi.

Adıyaman'da anlaşma sağlanamayınca evler yolda kaldı!

Adıyaman Belediyesi tarafından çift gidiş geliş şeklinde yapılan 30 Ağustos Caddesi üzerindeki bazı mülk sahipleri anlaşmaya yanaşmayınca, evler yol içerisinde kaldı.

Adıyaman'da bir kafede yangın çıktı!

Adıyaman’da bulunan bir kafede meydana gelen yangında 1 kişi dumandan zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Harıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir kafede elektrik kontağından yangın meydana geldi.

Esenler Belediyesi, Adıyaman'ı Feshane'ye taşıdı!

Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Esenler Belediyesi ve Adıyamanlılar Vakfı’nın da destek verdiği “Adıyaman Tanıtım Günleri” Feshane’de bugün başlıyor. Peki Adıyaman Tanıtım Günleri nasıl geçecek? İşte detaylar...

Adıyaman kentsel dönüşümden nasibini almadı!

Kentsel dönüşüm, bu açıdan Adıyaman gibi kentlerde bir umut olmasına rağmen, kapsamlı proje üretilemiyor, yeterli destek alınamıyor. Oysa Adıyaman’da dönüşmesi gereken çok mahalle, çok yerleşim yeri var.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

adıyaman Abdulmusa Caddesi Haberi

adıyaman Abdulmusa Caddesi

Önceki gün Karaali ve SümerevIer mahallelerinde altyapı çalışmaları yapan ekipler, şu sıralar Yenimahalle'de su hattı döşüyor. 

Esentepe Mahallesi'nin ulaşımını sağlayan Abdulmusa Caddesi'ndeki eski su hattının yetersiz olması nedeniyle, yeni bir hat oluşturuluyor. 


Adıyaman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada. "Halk arasında TOKİ Yolu olarak bilinen, Esentepe'nin şehir merkeziyle olan ulaşımını sağlayan Abdulmusa Caddesi'nde yeni bir su şebekesi döşüyoruz.  Yenimahalle sınırları içinde yer alan bu bölgede. 4 bin metreküplük su deposu ile 2. Çevre Yolu'na kadar pvc borularla yeni bir hat oluşturuyoruz. Yeni yapılaşmaların yoğunluk kazandığı Yenimahalle'mizin kuzey bölümünde, eski su şebekemizin yetersiz kalması üzerine, ek olarak bu çalışmayı başlattık. Buradaki faaliyetlerimizin tamamlanmasıyla birlikte, toplamda 2 buçuk kilometre uzunluğunda besleyici bir şebeke oluşacak. Bu vesileyle mevcut sorunlar giderilmiş...