02 / 05 / 2024

adıyaman apartman yangını

adıyaman apartman yangını

Adıyaman'da bir apartmanın kazan dairesinde çıkan yangında 15 kişi dumandan etkilendi. Dumanın merdiven boşluklarını doldurması nedeniyle bazı katlarda oturanlar balkonlarında mahsur kaldı.

Adıyaman için acele kamulaştırma kararı!

Adıyaman ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Adıyaman'da uygulanan kentsel dönüşüm çalışmaları ve bu nedenle yıkılmasına karar verilen yapılar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da Palanlı Mağarası'nın korunması meclis gündeminde!

Adıyaman'da bulunan ve sit alanı olan Palanlı Mağarasının korunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da orman sınırlarındaki yerlerin OSB'ye dahil edilmesi TBMM'de!

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Adıyaman 484 konut ihalesi yarın!

Adıyaman ili Merkez Mara ve Musalla Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 484 Adet Konut (+6 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Adıyaman Samsat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adıyaman İli Samsat İlçesi Hükümet Konağı ve Ek Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adıyaman Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Merkez İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal ile ilgili Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman'da bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı!

Adıyaman İlinde Bulunan Bazı Alanların Orman Sınırları Dışına Çıkartılması Hakkında Karar gereğince, Adıyaman'daki bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı...

TOKİ Adıyaman Besni Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Adıyaman İli, Besni İlçesi, Erdemoğlu Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

adıyaman apartman yangını Haberi

adıyaman apartman yangını

Adıyaman'da bir aparmanın kazan dairesinde çıkan yangın nedeniyle 15 kişi dumandan etkilendi.


Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'ndeki 8 katlı bir apartmanın kazan dairesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.


Yangın dumanının üst katlara çıkması üzerine durumu fark eden aparman sakinleri komşularını uyandırarak apartmanı boşaltmalarını istedi.


Dumanın merpen boşluklarını doldurması nedeniyle bazı katlarda oturanlar balkonlarında mahsur kaldı.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.  Daha sonra balkonda mahsur kalan apartman sakinleri itfaiye merpeniyle kurtarıldı.


Dumandan etkilenen 15 kişiye 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilirken, durumu ağır olan 5 kişi Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine...