14 / 05 / 2024

Adıyaman arsa bağısı

Adıyaman arsa bağısı

Adıyaman'da iki hayırsever Mülkiyeti Vakfılar Bölge Müdürlüğüne ait olan Sıratut Camisine arsa bağışladı. 

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'da hayırsever iş insanları cami için arsasını bağışladı!

Adıyaman'da iki hayırsever Mülkiyeti Vakfılar Bölge Müdürlüğüne ait olan Sıratut Camisine arsa bağışladı. 

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında son durumu aktardı. 

Adıyaman'da orman sınırlarındaki yerlerin OSB'ye dahil edilmesi TBMM'de!

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türk Kızılay'dan Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Adıyaman'da kat karşılığı inşaat ihalesi yapıyor. Firmaların ihale zarflarını en geç 04.09.2020 günü saat 11:00’a kadar Türk Kızılay Adıyaman Şube Başkanlığına göndermiş olmaları gerekiyor.

Adıyaman Petrol kura sonucu öğrenme 24 Mayıs!

Adıyaman Petrol kura sonucu öğrenme 24 Mayıs ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit tutarları 475 TL'den başlıyor, 1.568 TL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi!

TOKİ 50 bin konut Adıyaman son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Adıyaman TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Adıyaman TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adıyaman Petrol başvuruları 19 Nisan'da sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adıyaman Merkez Petrol Mahallesi projesi için başvuru dönemi 19 Nisan tarihinde sona eriyor.

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adıyaman Petrol 2019 nerede? TOKİ Adıyaman Petrol fiyatları kaç TL? TOKİ Adıyaman Petrol ödeme planı nasıl? TOKİ Adıyaman Petrol kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adıyaman Petrol başvuruları ne zaman başlıyor? İşte Adıyaman Petrol 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla..

TOKİ Adıyaman 2019 başvuru tarihi ve detayları!

TOKİ Adıyaman 2019 başvuru tarihi ve detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 350 adet konut bulunuyor.

Adıyaman arsa bağısı Haberi

Adıyaman arsa bağısı

Adıyaman'da iki  hayırsever iş insanı Mülkiyeti Vakfılar Bölge Müdürlüğüne ait olan Sıratut Camisine arazi bağışında bulundu.

Sabah'tan Metin Harıkçı'nın haberine göre; Sıratut Camii doğu kısmında mülkiyeti Adıyaman Cami Yaptırma ve Onarma Derneğine ait olan 218 metrekarelik arsanın tapusu Dernek Başkanı Mehmet Çelik tarafından Vali Mahmut Çuhadar'a teslimi yapıldı. 

Yine Camiinin batı kısmında bulunan 217 metrekarelik arsa cami hizmetlerinde kullanılmak üzere mahalle muhtarı öncülüğündeki hayırseverler tarafından mülkiyet sahiplerinden ücreti karşılığında alınarak şartsız olarak Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağışı yapıldı. Sıratut Mahalle Muhtarı İlhan Alan cami cemaati tarafından alınarak bağışlanan 217 metrekarelik arsanın tapusunu Vali Mahmut Çuhadar'a teslim etti.

Dayanışma örneklerinin birinin de bağışlar olduğunu vurgulayan Vali Mahmut Çuhadar, Adıyaman Cami Yaptırma ve Onarma Derneği Başkanı Mehmet Çelik ve Sıratut Mahalle Muhtarı İlhan Alan'a...