06 / 05 / 2024

Adıyaman Besni 2.etap TOKİ

Adıyaman Besni 2.etap TOKİ

TOKİ Adıyaman Besni 2.etapta yer alan 16 adet konut için başvuru dönemi 20 Mayıs'ta başlıyor...

Adıyaman'da deprem konutları yükseliyor: 31 blokluk projenin örnek dairesi tamam!

Adıyaman'da, Toplu Konut İdaresince (TOKİ) inşası devam eden 4 etap, 31 bloktan oluşan projede kaba inşaatı tamamlanan blokların duvar işlemleri yapılıyor. Projede örnek daire de tamamlandı. İşte ayrıntılar... 

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Türkiye Petrolleri Adıyaman'da 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut yapılıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin yıkıma sebep olduğu Adıyaman'da 2 bin 588 prefabrik konut inşa ediliyor.

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Sincik'te 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Adıyaman!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adıyaman 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adıyaman Sincik projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Sincik 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Adıyaman Besni 2.etap TOKİ Haberi

Adıyaman Besni 2.etap TOKİ

TOKİ Adıyaman Besni 2.etap kapsamında yer alan 16 konut açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 20 Mayıs-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor. 


TOKİ Adıyaman Besni 2.etapta yer alan daireler 143,10 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat verilen konutlar için 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadelendirme yapılıyor. Fiyatların 75 bin TL ile 85 bin TL arasında değiştiği projede en düşük başlangıç taksiti 468,75 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 796,88 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için