06 / 05 / 2024

adıyaman besni inşaat sektörü

adıyaman besni inşaat sektörü

Adıyaman Besni'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Özgür Emlak firmasının yetkilisi Özgür Kılınç, inşaat ve emlak sektöründe büyük durgunluk olduğunu belirterek, uzun zamandır emlak sektöründe satış olmadığına dikkat çekti.

Adıyaman'da inşa edilecek 64 bin 500 konuttan 28 bin 934'ünün ihalesi yapıldı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da yaklaşık 64 bin 500 konutun yapılacağını ve bunların 28 bin 934'ünün ihalesinin yapıldığını belirtti.

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Adıyaman TOKİ İlk Evim kura çekimleri başladı! TOKİ Adıyaman kura sonuçları 24 Kasım 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak açıklanan TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Adıyaman'da inşa edilecek olan toplamda 2650 konut için kura çekimleri de başladı.

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Yaman Hafriyat İnşaat Madencilik Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Hafriyat İnşaat Madencilik Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Şişli'de Şadan Köse tarafından kuruldu.

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enis Yaman Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Optik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Enis Yaman tarafından kuruldu.

Mega Polietilen'den Adıyaman'a dev entegre tesisi!

Mega Polietilen, Adıyaman Besni'de dev bir entegre tesisi inşa etti. Mega Polietilen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hakan Özhan, 'Sıfır atık' projesiyle yola çıkarak yaptıkları arıtma tesisiyle bölgede bir ilki hayata geçirdiklerini vurguladı.

Adıyaman için kamulaştırma kararı!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Adıyaman merkezde yer alan bir sahanın kamulaştırılması için karar verildi.

Adıyaman Besni Belediyesi'nin arsa tahsisine mahkemeden ikinci ret!

Adıyaman'ın AKP’li Besni Belediyesi’nin yaklaşık 3 milyon TL'lik arsa tahsisine Adıyaman İdare Mahkemesi'nin ardından Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi tarafından da reddedildi.

Adıyaman Besni'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Besni İcra Dairesi, Adıyaman ili Besni ilçesi Beşyol köyünde bulunan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 365 bin 968,58 TL olarak belirlendi. 

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

adıyaman besni inşaat sektörü Haberi

adıyaman besni inşaat sektörü

Adıyaman Besni'de emlak inşaat sektöründe faaliyet gösteren Özgür Emlak firmasının yetkilisi Özgür Kılınç, inşaat ve emlak sektöründe büyük durgunluk olduğunu belirterek, uzun zamandır emlak sektöründe satış olmadığına dikkat çekti. Özgür Kılıç Besni'de en pahalı yerin üniversitenin bulunduğu Yeni Kent Mahallesi ve çevresi olduğunu kaydetti. 


Besni'de emlakçı sayısının çok fazla olduğunu hemen herkesin emlakçilik yaptığın ileri süren Özgür Kılıç, "Bu iş bizim baba mesleğimiz. Hem inşaat, hem emlak işi yapıyoruz. Şu sıra inşaata ara verdik. Fakat piyasada çok emlakçı var, birçoğu da kayıtsız korsan çalışıyor. Polis, asker, avukat, bakkal hemen herkes emlakçilik yapıyor. Buna dur diyen kimsede yok. Dükkân açıp vergi veren, resmi olarak çalışan emlakçı ise böyle korsan kişiler karşısında haksız rekabet yaşıyor. Bunlara izin verilmemesi gerekir. Ayrıca böyle korsan...