16 / 05 / 2024

adıyaman Borusan Neşe Fabrikası

adıyaman Borusan Neşe Fabrikası

Borusan'ın "Annemin İşi Benim Geleceğim" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 organize sanayi bölgesinde inşa edeceği "Borusan Neşe Fabrikası" kreş ve gündüz bakım evlerinin ilki Adıyaman'da hizmete girdi...

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

SON DAKİKA! Malatya ve Adıyaman’da peş peşe deprem! İki il birden sallandı!

6 Şubat depremlerinin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ederken, az önce yine Malatya ve Adıyaman’da peş peşe artçı sarsıntı meydana geldi. Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, önce Malatya’da 3.7 şiddetinde ve daha sonra Adıyaman’da 3.3 şiddetinde iki artçı sarsıntı yaşandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

TOKİ Adıyaman Tut'a 100 konut inşa edecek!

Türkiye’nin büyük heyecanla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Tut projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Tut 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Gerger'de 2 bin 280 TL taksitle ucuz konut!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Gerger projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gerger 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman Çelikhan taksit tutarı kaç TL! 6 soruda TOKİ Çelikhan...

Türkiye’nin sabırsızlıkla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki, TOKİ Adıyaman Çelikhan projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Çelikhan 2022 fiyatı ne kadar?

Adıyaman Besni TOKİ'ye kavuşuyor! 6 soruda TOKİ Besni...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Adıyaman Besni projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Besni 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar? Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022!

TOKİ Adıyaman projesinin fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ve Adıyaman Kahta TOKİ fiyat listesi Eylül 2022 merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte detaylar...

adıyaman Borusan Neşe Fabrikası Haberi

adıyaman Borusan Neşe Fabrikası

Sanayide kadın istihdamını desteklemeyi hedefleyen Borusan Holding, Adıyaman'da "Borusan Neşe Fabrikası" ismiyle kreş açtı.


Borusan'ın "Annemin İşi Benim Geleceğim" sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 organize sanayi bölgesinde inşa edeceği "Borusan Neşe Fabrikası" kreş ve gündüz bakım evlerinin ilki Adıyaman'da hizmete girdi. Açılış töreni Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcileri ve Borusan Holding CEO'su Agah Uğur'un katılımıyla gerçekleşti. Türkiye'nin 2023 hedeflerinin gerçekleşmesi için nitelikli ve verimli bir işgücüne ihtiyaç duyulacağını söyleyen Agah Uğur, " Özellikle kadınların işgücüne yeterince katılamaması bu hedefe ulaşmanın önünde ciddi bir engel. Yapılan araştırmalar çocuk bakımının kadınların işgücüne katılmasında etkili olduğunu gösteriyor" dedi. Borusan'ın sanayide kadın istihdamını desteklemeye odaklandığını vurgulayan Uğur, şöyle konuştu: "Bu proje ile çocuk bakımı nedeniyle çalışamayan...