18 / 05 / 2024

Adıyaman imar affı başvuruları

Adıyaman imar affı başvuruları

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir araya gelen iş adamları, muhtar ve sivil toplum kuruluş temsilcileri imar barışının yeni yılda 3 ay uzatılmasını istediklerini söylediler.

Adıyaman'da yeni İmar Kanunu anlatıldı!

7221 sayılı Coğrafi Bilgi Sistemleri ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Resmi Gazetede yayımlandı. Adıyaman Belediyesi yetkilileri vatandaşları yeni kanundaki değişikliklerle ilgili bilgilendirdi.

Adıyaman'da imar barışının 3 ay uzatılması talebi!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir araya gelen iş adamları, muhtar ve sivil toplum kuruluş temsilcileri imar barışının yeni yılda 3 ay uzatılmasını istediklerini söylediler.

12 adımda imar affı!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, vatandaşların başvuru işlemlerini kolay yapabilmesi için imar affını 12 adımda anlattı. 

23 adımda imar affı 2018 başvuru işlemleri!

İmar affından yararlanmak isteyenlerin müracaat alımları bugün başladı. İşte 23 adımda imar affı 2018 başvuru işlemleri..

Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü!

Adıyaman'da kentsel yenileme kapsamında yeni imar planları geliştirilecek. Bu kapsamda Adıyaman'da yeni imar planı görüşüldü.

Adıyaman'ın yeni imar planı askıya çıktı!

Adıyaman Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Ekim ayı meclis toplantısında meclis üyeleri tarafından kabul edilen yeni imar planı askıya çıkarıldı.

Adıyaman'da depremden zarar gören evlere ilişkin önerge hazırlandı!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremden zarar gören evlere ve kamu binalarına, konteyner dağıtımına, yeni yapılacak evlere ve enerji borcunun affının düşünüp düşünülmediği TBMM'de konu oldu..

Adıyaman'da 1 yılda 181 hektar alanın imar uygulaması yapıldı!

Adıyaman Belediyesi, 2016 yılında 181,02 hektarlık alanın imar uygulama çalışmasının yapıldığını belirtildi.

Adıyaman Kahta Çayı imar planı reddedildi!

Adıyaman’ın Kahta Çayı üzerine kurulması düşünülen HES’in uygulama imar planı ve nazım imar planı İl Genel Meclis Üyeleri tarafından yine reddedildi.

Adıyaman Kamyoncular Sitesi imar planı onaylandı!

Adıyaman İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Salih Şahan başkanlığında toplanan il genel meclis üyeleri gündemdeki maddeleri konuştu.

Adıyaman Basın Sitesi Konutları'nın aylık ödemeleri minimuma indi!

Adıyaman Basın Sitesi Konutları'nın aylık ödemeleri minimuma indi. Adıyaman Gazeteciler Cemiyetince TOKİ'ye yaptırılan basın sitesi konutlarının aylık ödemeleri minimum fiyata düşürülmesi üyeler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Adıyaman'daki 400 yataklı hastane Sağlık Bakanlığı'na devredildi!

Adıyaman'da 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin devir işlemi gerçekleştirildi. 2009 yılında ihaleye çıkan ve 2014 yılı Nisan ayında yüklenici firmadan geçici kabulünü yapan TOKİ yetkilileri, binayı Sağlık Bakanlığı'na devretti

TOKİ Adıyaman Besni Konutları'nın yer tahsisi onaylandı!

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, TOKİ tarafından Besni'ye yapılacak olan konutlar için yer tahsisinin onaylandığını söyledi. Projede 14 blok, 2+1 nitelikteki 454 adet konut yer alacak...

Adıyaman imar affı başvuruları Haberi

Adıyaman imar affı başvuruları

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, Ticaret Odası Kahta Temsilcisi Zeynel Çelik, Yeni Kahta Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Çatan, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Atıcı ve Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Nedim Türk, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odasında bir araya geldi.

İmar barışı başvuru süresinin 3 ay daha uzatılması ve ödemelerde taksit imkanı olması gerektiğini belirten heyet, ülke ekonomisi için imar barışı uygulamasının çok faydalı olduğuna dikkat çekerek uygulamanın yeni yılda da devam etmesi için başvuru süreleri Mart ayına kadar devam edilmesini istediklerini söylediler. 

Vatandaşların imar barışı ile ilgili yaşadıkları sıkıntıları masaya yatıran heyet adına konuşan ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Çelik, sonradan yapılan katlar için alınan harcın mevcut bina için de istendiğine dikkat çekerek, böyle hataların...