05 / 05 / 2024

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasının yeni yerine taşınmasıyla ilgili sürecin başladığını kaydetti.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da kamu yatırımlarına hız verildi!

Adıyaman'da, yapımı devam eden kamu yatırım ve projeleri istişare toplantısında değerlendirildi. Toplantıda, kamu yatırımlarına hız verilmesi kararı alındı.

Adıyaman'da depremden zarar gören evlere ilişkin önerge hazırlandı!

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremden zarar gören evlere ve kamu binalarına, konteyner dağıtımına, yeni yapılacak evlere ve enerji borcunun affının düşünüp düşünülmediği TBMM'de konu oldu..

Adıyaman yeni hükümet konağı inşaatında çalışmalar sürüyor!

Adıyaman’da tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni Adıyaman Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızlanıyor. Adıyaman yeni hükümet konağı çalışmaları Mahmut Demirtaş tarafından incelenerek bilgi alındı.

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi eski Tıp Fakültesi binasına taşınacak!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin eski Tıp Fakültesi binasında hizmet vermeye başladığını bildirdi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binası taşınıyor!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği (KHB) Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları binasının yeni yerine taşınmasıyla ilgili sürecin başladığını kaydetti.

Adıyaman Kahta Hükümet Konağı Temmuz'da hizmete açılacak!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde dağınık halde hizmet veren tüm kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak hizmet sunacak olan Kahta Hükümet Konağı Temmuz ayında hizmete girecek.

Adıyaman’ın çehresi kamu yatırımlarıyla değişiyor!

Adıyaman’da son yıllarda Valilik tarafından kentin dört bir tarafında hayata geçirilen dev projelerle kentin çehresi değişiyor.

Adıyaman Devlet Hastanesi yıkılacak mı?

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz Adıyaman eski Devlet Hastanesi ile ilgili "4 blok üzerinde çalışma sonrasında burayı eğer hastane olarak kullanmak mümkün değilse buranın yıkımını gerçekleştirip yeni bir hastane kazandıracağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman Nissibi Köprüsü açılışına katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da Nissibi Köprüsü’yle birlikte 482 milyon liralık kamu, 228 milyon liralık özel sektör olmak üzere, toplam 710 milyon liralık eser ve hizmetin toplu açılış törenine katıldı.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4 Mayıs'ta açılıyor!

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, 4 Mayıs tarihinden itibaren 400 Yataklı eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin faaliyete geçeceğini kaydetti..

Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Bomonti Elektrik Adıyaman bağlantı hattı yatırım bedeli geri ödenecek mi?

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Haberi

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği

KHB Genel Sekreteri Erdoğan Öz, Tıp Fakültesi binasında yapılan çalışmaların ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin yeni yerine taşınmaya başladığını söyledi.

Cihazların taşınmasına ve teşrifat yapılmaya başlandığını belirten Erdoğan Öz, “Eski adıyla Tıp Fakültesi olarak bilinen hizmet binamız, yeni eğitim araştırma hastanesine taşınmıştı. Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin yetersiz olması sebebiyle buradaki hastanemizi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne taşıyacağız. Bu taşıma işlemleri nihayetlendirilebiliyor Bu gün itibariyle taşıma işlemimiz başladı. 10-15 günlük süre içerisinde taşımayı tamamen bitirmeyi planlıyoruz. Hasta nakline başlamadık. Teşrifat  ve cihazların taşınma kısmına başlamış bulunuyoruz. Önümüzdeki hafta başında hastalarımızı da taşıma işlemine başlayarak, iki hafta içerisinde taşınma işlemini bitirmiş olacağız. Daha iyi bir binada halkımıza hizmet vereceğiz. Şuan ki mevcut binamız 160 yatak kapasiteli ancak, yeni binamızda hasta sayımız...