08 / 05 / 2024

adıyaman kelebek mobilya mağazası

adıyaman kelebek mobilya mağazası

Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, Kelebek’le ilgili yeni planlarını anlattı. 42 yeni mağaza açacak. Yıl sonu hedefl eri toplamda 150 mağazaya ulaşmak. Yurtdışına açılım da başlıyor...

Adıyaman'da Yapı Malzemeleri Fuarı'na katılan firmalara plaket verildi!

Adıyaman Valiliği ile KOSGEB İl Müdürlüğünün destekleriyle ilk defa düzenlenen İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona ererken fuara katılan 65 firmaya plaket verilerek onure edildi.

Sanko Holding Adıyaman inşaat fuarında!

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan ve Adıyaman’ın ilk resmi fuarı olan İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndaki SANKO Holding’in görkemli bir stant açtı.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.

Adıyaman İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman, Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnşaat, İnşaat Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Adıyaman’da İnşaat Fuarı yapılacak!

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adıyaman'da İnşaat Fuarı açılacak!

Adıyaman'da İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı 19 Kasım'da!

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 19-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dört gün sürecek olan fuara Türkiye’nin çeşitli illerinden ziyaretçiler bekleniyor.

Kelebek Mobilya’dan Adıyaman’da yeni mağaza!

Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konsepti ile Adıyaman’da faaliyete geçirdiği son showroom’u da törenle hizmete açıldı.

Doğtaş Kelebek Mobilya Güney Denetim şirketi için öneride bulundu!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya Güney Denetim şirketi için öneride bulundu.

Adıyaman kendi mermerini kendi işliyor!

Dünya mermer rezervinin yüzde 4’üne sahip olan Adıyaman’ dan çıkartılan mermerler MÜSİAD üyesi 32 işadamının bir araya gelerek kurduğu Adıyaman Mermer (ADIMER) tesislerinde işlenmeye başladı...

Adıyaman'ın turizm yol haritası çıkarılıyor!

Adıyaman’ın yurizm potansiyelinin değerlendirilmesi ile ilgili bir yol haritasının belirlenmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri 2 gün boyunca Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerini gezecek...

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi'nde ortak taşınmaz tartışması!

Adıyaman Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Kooperatifi' nin ortak taşınmazlarının satılması için imza toplanılması tartışmalara neden oldu. Ortak taşınmazın tahmini 30-40 milyon TL değerinde olduğu belirtiliyor...

Adıyaman turizm haftasına hazırlanıyor!

Toplumda turizm bilincini oluşturmak ve turizm etkinliklerine halkın katılımını sağlamak amacıyla Türkiye’de her yıl geleneksel olarak 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası'na Adıyaman da hazırlanıyor...

adıyaman kelebek mobilya mağazası Haberi

adıyaman kelebek mobilya mağazası


Doğtaş Kelebek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, Kelebek’le ilgili yeni planlarını anlattı. 42 yeni mağaza açacak. Yıl sonu hedefl eri toplamda 150 mağazaya ulaşmak. Yurtdışına açılım da başlıyor. İlk hedef 5 ülkeye gitmek! Kelebek, ENKA’dan Kayserili işadamlarına, onlardan da 2012’de Doğtaş’a geçmişti. 


Davut Doğan, 55 milyon liraya aldığı şirketi büyütme çabasında. Kelebek’in hikayesi önemli, Atatürk’ün talimatıyla, uçak kanadı üretmek için kurulmuş, eski, köklü bir şirket. Doğan aldığında 20 bayisi vardı, 60 oldu. Şimdi 17’si mutfak, 42 mağazayı aynı anda açma hazırlığı var. Bazı illerde ikinci, üçüncü, dördüncü mağazalar gelecek, birçok ilde ilk mağazalar olacak. 


“Van’a, Kırşehir’e, Adıyaman’a kadar gideceğiz. Mutfaktaki 17 mağaza bazı illerde ilk kez açılmış olacak. Yaklaşık 10 milyonluk bir yatırım yapıyoruz. Yıl sonunda 100 mobilya,...