04 / 05 / 2024

adıyaman kent haberleri

adıyaman kent haberleri

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İşseven: " Atatürk Baraj göletinde yapılan Gazihandede Tesislerini dünyanın kürek merkezi yaparak, geleceğin başarılı sporcularını ve kürek takımlarını yetiştirmeyi amaçlıyoruz " dedi.

Adıyaman'da kalker ocağı ve hazır beton santrali için toplantı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Sanko Tekstil İşletmeleri San. Tic. A.Ş. tarafından Adıyaman'da kalker ocağı işletmeciliği ve hazır beton santrali projesi için halkın katılım toplantısı düzenlenecek...

Adıyaman’da 41 binden fazla deprem konutu yükseliyor!

Adıyaman Valisi Osman Varol, kent genelinde depremzedelere teslim edilecek toplam 41 binden fazla kalıcı konut inşasının sürdüğünü söyledi.

Son Dakika AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem oldu

Son dakika deprem haberleri. Adıyaman'ın Sincan ilçesinde deprem oldu. Saat 23:01'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

TPAO, Adıyaman'da depremzedeler için konteyner kent inşa ediyor ve yemek dağıtıyor!

Adıyaman, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından 2.230 aileye ev sahipliği yapacak bir konteyner kent inşa ediliyor.

Türkiye Petrolleri Adıyaman'da 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından 2 bin 230 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Adıyaman'da 1342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından toplamda 1.342 ailenin kalacağı konteyner kent kuruluyor.

Adıyaman'da kent yatırımları devam ediyor!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Altınşehir Mahallesinde taziye evinin temeli atıldı.

Adıyaman'da kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yol yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Adıyaman’daki metruk evler ne zaman yıkılacak?

Adıyaman’da, metruk evler tehlike saçıyor. Yeşilyurt Mahallesi, Yeşilyurt Caddesi, Gümüş Kent Sitesi yakınlarında bulunan kime ait olduğu öğrenilemeyen yarısı yıkılmış ve yarısı ise güçlükle ayakta duran metruk ev, yoldan geçenleri korkutuyor.

Adıyaman Arıkent Cami'nin inşaatı yarım kaldı!

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde yaklaşık bir yıl önce yapımına başlanan Arıkent Cami yardım bekliyor. Arıket Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fethi Parlak, caminin maddi imkansızlardan dolayı inşaatın yarım kaldığını belirtti.

Adıyaman Güneş Enerjisi Santrali 1 ay içinde kurulacak!

Adıyaman'da DSİ Genel Müdürlüğü tarafından ilk ve tek, devletin yaptığı en büyük güneş enerji projesi, bir ay içerisinde panelleri kurularak hayata geçirilecek. Projeyle, tarım kenti Adıyaman'ın ırgat kent olmaktan kurtarılması planlanıyor.

Adıyaman dönüşümle kent görünümü kazanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın belediye meclis toplantısında yaptığı konuşmada: "Kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında Adıyaman rahatlayacak ve Adıyaman kent görünümü kazanacak." dedi.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Adıyaman kent merkezi için en önemli projelerden olan Kentsel Dönüşüm Projesi, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı. Proje kapsamında Mara ve Musalla mahalleleri yer alıyor.

adıyaman kent haberleri Haberi

adıyaman kent haberleri

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, "Atatürk Baraj göletinde yapılan Gazihandede Tesislerini dünyanın kürek merkezi yaparak, geleceğin başarılı sporcularını ve kürek takımlarını yetiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.


İşseven, Kürek Federasyonu Genel Sekreteri Muzaffer Güven, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, Şube Müdürü Fevzi Bener ve Kürek Federasyonu antrenörü Ertuğrul Ateş ile Atatürk Barajı Gazihandede mevkinde yapımı tamamlanan su sporları merkezinde incelemelerde bulundu.


İşseven, yaptığı açıklamada, Adıyaman'ın gelecekte Türkiye'nin en önemli su sporlarına ev sahipliği yapacak merkeze kavuştuğunu söyledi.


Verilen desteklerle Adıyaman'ın Türkiye'deki en modern ve donanımlı tesise sahip olduğunu aktaran İşseven, tesisin üç tarafının su ile çevrili olmasının önemine işaret etti.


Adıyaman'ın su sporları ve kürek sporu anlamında Türkiye'de önemli bir merkez olmaya başladığına işaret eden İşseven, şunları kaydetti:


"Federasyon olarak ülkemizin önemli...