27 / 04 / 2024

adıyaman üniversite rektörü Mustafa Talha Gönüllü

adıyaman üniversite rektörü Mustafa Talha Gönüllü

Çevre Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile yeniden Adıyaman Üniversite Rektörlüğüne atandı. Peki, Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

'Hizmet binası' adı altında rektör kendine 7,2 milyonluk lüks villa yaptırıyor!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörünün “Hizmet binası” adı altında villa yaptırdığı ortaya çıktı. Deprem sonrası hasarlı binalara girilememesi sebebiyle öğrencilerin okula gelemediği üniversitede rektörün yaptırdığı villa gündeme bomba gibi düştü.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da tarla sınırı kavgası: 1 ölü!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde iki aile arasında tarla sınırı nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'daki taş evlerin turizme kazandırılması bekleniyor!

Adıyaman'ın Tut ilçesinde inşa edilen taş evlerin tamamlanarak turizme kazandırılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Abdulhamid Han Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından kısa süre önce inşaatına başlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Abdulhamid Han Gençlik Merkezi ve Kültür Evi inşaatını inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Süleyman Kılınç, yetkililerden bilgiler aldı.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Süleyman Kılınç Adıyaman için projelerini açıkladı!

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, yeni dönem için hayata geçireceği projeleri anlattı. Kılınç, ''Vatandaşlarımızın rahat edeceği, mutlu olacağı müreffeh bir şehir hedefimiz olacaktır” diye konuştu.

Adıyaman'da okul inşaat çalışmaları devam ediyor!

Adıyaman'ın Kahta ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ilçede inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden okulları yerince inceledi.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin yapımı mecliste!

Adıyaman Valiliği 2018 yılı Yatırım Programında yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi için ayrılan bütçe TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

adıyaman üniversite rektörü Mustafa Talha Gönüllü Haberi

adıyaman üniversite rektörü Mustafa Talha Gönüllü

Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Mustafa Talha Gönüllü, 3 Nisan 1959 Adıyaman doğumlu. Türk akademisyen ve kimya mühendisi, çevre mühendisliği uzmanıdır.


İlk, orta ve lise eğitimini Malatya'da tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği Bölümünü 1981, Yüksek Lisansı 1983 ve doktora çalışmalarını ise 1987 yılında tamamladı.


1982–1987 yılları arasında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. Uygulamalı mühendislik konusunda Kanada'daki Waterloo Üniversitesi'nde 1989–1990 yılları arasında öğretim üyeliği yaptı ve burada önemli projeler üretti. Kanada'dan döndükten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı ve süreç içinde fakülte ve bölümde idari görevlerde de bulundu.


Yüzlerce ulusal ve uluslararası akademik çalışmalarının yanı sıra, kendi geliştirdiği bilimsel metotlarla ve ürettiği 500’ün üzerinde ulusal ve uluslararası proje ve uygulamalı araştırma çalışmasıyla Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliği ve AR-GE...