15 / 05 / 2024

Adıyaman yıkım

Adıyaman yıkım

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol genişletme çalışmalarının bulunduğu alanlarda kalan evler tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Filistin El-Meyte'de yaşayan bedeviler İsrail'in yıkım tehditlerine karşı direniyor!

Batı Şeria’nın doğusunda yer alan ve işgal altında bulunan 35 Filistinlinin yaşadığı El-Meyte köyü, İsrail’in yıkım ve zorunlu göç tehdidine karşı direniyor. 

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman'da 66 binanın yıkımı için çalışma başlatıldı!

Adıyaman'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk olarak toplama 66 binanın yıkımı için çalışmalar başlatıldı.

Perre Antik Kenti sınırlarında kalan 12 evin yıkım çalışmaları başladı!

 Adıyaman'ın Örenli mahallesinde yer alan ve Perre Antik Kenti sınırlarını içerisinde kalan 12 evin yıkımı başladı.

İnegöl'de tehlikeli yıkım! Demir toplamaya çalıştılar!

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Dereli'de darp edilen kepçe operatörleri: 'Bizden izinsiz yıkım yapılamaz' diyerek saldırdılar!

Giresun Dereli'deki sel felaketinden sonra bölgede yıkım yaparken saldırıya uğrayan kepçe operatörleri ifadelerinde yaşadıklarını anlattı

Türkiye'nin yeni gündemi: Hobi bahçelerinin yıkımı!

Son yıllarda ise, kentte yaşayanların geçmişteki tarımsal üretime olan özlemi, doğa sevgisi üzerinden kırsal yaşama özendiriliyor. Hobi bahçeleri adı altında en verimli tarım arazilerine hobikondular inşa ediliyor. Hobi bahçelerinin yıkımı ise yeniden gündeme geldi.

Adıyaman yıkım Haberi

Adıyaman yıkım

2016 yılı asfalt sezonuna hızlı giren Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif alanlarındaki yollarda genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Bazı mahalle ve sokaklarda genişletme çalışmalarının yapıldığı yollarda kalan evler ise İmar Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla tek tek kamulaştırılarak yıkılıyor.


Daha önce Besni Caddesinde yolda kalan bir evin önce kamulaştırmasını daha sonra da yıkımını gerçekleştiren ekipler, son olarak geçtiğimiz yıl Adıyaman Belediyesi tarafından çift gidiş geliş şeklinde yapılan ancak bazı evlerin yolda kalmasından dolayı sorunların yaşandığı 30 Ağustos Caddesi’nde anlaşan diğer evlerinde yıkım çalışmasına başladı. Ekipler, önümüzdeki günlerde de 3. Çevreyolu üzerinde bulunan evleri de kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirecek.



Adıyaman...