28 / 04 / 2024

adıyamanda açılacak yeni hastaneler

adıyamanda açılacak yeni hastaneler

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti’ nin millet için 2014 yılında da memleketin her köşesinde dönüşüm ve yatırımların devam edeceğini söyleyerek açıklamalarda bulundu.

İnşaat sektörünün ve projelerin önünü açacak yeni düzenleme!

Konut piyasasında planlanan yeni düzenlemelerle gayrimenkul yatırım fonlarının gayrimenkul projelerine yatırım yapmasının önü açılacak.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Merkez Bankası ekonomide atılacak yeni adımları açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), makroihtiyati tedbirlerin sadeleşmesi kapsamında yeni adımları açıkladı.

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

İstanbul’a yeni banliyö hattı geliyor! Yarın açılacak…

İstanbul’un raylı sistem ağır giderek genişlerken bir yenisine Halkalı-Bahçeşehir hatta eklendi. Yarın açılacak olan hatla birlikte Halkalı-Bahçeşehir mesafesi 22 dakikaya düşecek. 

Bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri!

2022 yılının Mart ayında satışa çıkarılacak olan yeni  konut projeleri lansman dönemine özel kampanyalarla alıcılarını bekliyor. İşte bu ay satışa çıkacak yeni konut projeleri...

İstanbul'da 2021'de 2 metro hattı daha açılacak!

İstanbul raylı sistem ağlarıyla örülüyor. İBB tarafından 2020'de açılan ve önümüzdeki 4 sene boyunca açılması planlanan toplam 10 raylı sistemle birlikte 100.3 kilometre uzunluğunda yeni hatlar raylı sisteme dahil edilmiş olacak. Peki yeni metro hatları ne zaman açılacak?

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan "İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik"e göre; kara yolu kenarında açılacak iş yerleri için "Geçiş Yolu İzin Belgesi" alınması zorunluluğu getirildi.

İstanbul'da bu yıl açılacak metro hatları!

Milyonlarca kişinin yaşadığı mega kent İstanbul'da raylı sistem yatırımları hız kesmeden sürüyor. İşte İstanbul'da bu yıl içerisinde açılacak metro hatları...

TOKİ'den Adıyaman'a 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Çelikhan İlçesi Cami Mahallesi 12 Derslikli Pınarbaşı İlk-Ortaokulu, Bistikhan Mahallesi 8 Derslikli Yunus Emre Ortaokulu ve Kahta İlçesi Bölükyayla Mahallesi 12 Derslikli Bölükyayla İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

adıyamanda açılacak yeni hastaneler Haberi

adıyamanda açılacak yeni hastaneler


AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, AK Parti’nin millet için 2014 yılında da memleketin her köşesinde dönüşüm ve yatırımların devam edeceğini söyleyerek açıklamalarda bulundu.


Yetiş, AK Parti’nin Adıyaman’a 2002 yılından bugüne kadar yaptığı yatırımlarla sağlık alanında çağ atlattığını ifade etti. Yetiş, AK Parti’nin 2014 yılında da Adıyaman’a sağlık alanında yeni yatırımlar yapacağı müjdesini verdi. Yetiş, 20 yataklı Samsat Devlet Hastanesi projesinin hazırlandığını, proje bitiminden hemen sonra 2014 yılı içinde inşaatına başlanmasının öngörüldüğünü söyledi.


25 yataklı Gerger Devlet Hastanesi’ni E1 statüsüne aldırdıklarını belirten Yetiş, hastaneye 4 uzman hekim kadrosu verildiğini söyledi. Yetiş, ilk mecburi hizmet atamasında Gergerlilerin yıllardır bekledikleri uzman hekim atamasının yapılacağını müjdeledi.


Yetiş, “Adıyaman 112 acil komuta merkezinin kurulması için bakanlık düzeyinde girişimlerimiz sürüyor. 112 Acil komuta Merkezi’nin de en kısa...