30 / 04 / 2024

Adıyamanda avm kazası

Adıyamanda avm kazası

Adıyaman'da alışveriş merkezi inşaatında meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı.Yaralanan 5 işçi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Trafik kazasında kağıtla tutanak tutma devri bitti! Cep telefonuyla hasar bildirimi yapabilirsiniz

Trafik kazası esnasında sürücülerin en çok başını ağrıtan kağıt kalemle tutanak tutma işlemi sona eriyor. Eğer bir trafik kazasına karışırsanız ve yanınızda trafik kazası tutanak formu yoksa ne yapacağım diye endişelenmeyin çünkü sorun artık "Alo Tutanak" adı verilen mobil uygulama ile çözülüyor.

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

Yeni dönemde ofisler, AVM’ler ve otellerde çok şey değişecek!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, normalleşme sürecinin başlamasıyla ofisleri, otelleri ve AVM’leri değerlendirdi. Yazıcı, alınacak önlemleri ve bundan sonra ki süreçte karşılaşılacak adımlardan bahsetti.

AVM ve perakendeciler arasında 'kira' kavgası!

AVM ve perakendeciler arasında oluşan kira sorunlarının önüne geçilmesi için gözler Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a çevrildi. BMD ve AYD üyeleriyle görüşen Albayrak'ın kira tartışmalarına son vermek için atacağı adımlar heyecanla bekleniyor.

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM kiracılarına müjdeli haber!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de Haziran ayında mağazaların yeniden açılışına destek olmak adına yüzde 60 oranında kira indirimi uygulanmasına, Temmuz ayında kiracılarından yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi.

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel: Ben AVM'ye, hele ki gezmeye asla gitmem!

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında kapatılan ve 'yeni normalleşme' adımları kapsamında açılan AVM'lerle ilgili olarak bazı uyarılar yaptı.

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

TURYİD'den AVM yatırımcılarına 'iki ay kira almayın' çağrısı!

TURYİD, Yiyecek içecek sektörünün koronavirüs sürecinde yaşadığı problemlere yönelik açıklama yaptı. Açıklamada, AVM yatırımcılarına işletmelerden iki ay kira alınmaması ve 2020 sonuna kadar ciro kirası uygulanması talep edildi...

Sinan Öncel: AVM'ler kiracı bulamayacak!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, markaların AVM'ler ile yaşadığı kira sorununa ilişkin, "Bugün dayanışmaya yanaşmayanların yarın mağazalarını kiraya verecek firma bulamayabileceklerini düşünüyoruz" dedi...

Ankamall AVM'de kira bedellerine yüzde 100 indirim kararı!

Yeni Gimat GYO, sahibi olduğu milli dayanışma ruhuna katkıda bulunmak adına Nisan 2020 dönemiyle sınırlı olmak üzere Ankamall AVM kira bedellerinde yüzde 100 indirim yapılmasına karar verdi.

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

Adıyamanda avm kazası Haberi

Adıyamanda avm kazası

Adıyaman'da alışveriş merkezi (AVM) inşaatında meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Yeni Sanayi Mahallesi'nde inşaat halindeki AVM'nin 4. katında beton döküldüğü esnada göçük meydana geldi.


Yaralanan 5 işçi, arkadaşlarının haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.


Yaralı işçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


AA


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


 ADIYAMAN’da, yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatında kat çöktü 5 işçi yaralandı.


Olay, sabah saatlerinde Altınşehir Mahallesi’nde meydana geldi. Yapımı devam eden bir alışveriş merkezinin 3’üncü katının harcının döküldüğü sırada çökme meydana geldi. Çökmede işçiler yaralanırken, ihbar üzerine inşaatın olduğu bölgeye kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmayla göçük altından çıkarılan 5 işçi, ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.


Acil serviste tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu...