05 / 05 / 2024

Adıyamanda ev yangını ne durumda

Adıyamanda ev yangını ne durumda

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü.

Justin Trudeau: Yabancılara ev satışını yasaklayacağım!

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, seçimlerde yeniden göreve gelmesi durumunda emlak piyasasında atacağı adımı duyurdu. Justin Trudeau, yeniden seçilirse yabancılara ev satışını yasaklayacağını belirtti.

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Sakarya'da esnaflar ev kiralarını ödeyemiyor!

Koronavirüs nedeniyle Sakaryalı esnafın sıkıntı yaşadığını dile getiren İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan esnafın ev kirasını bile ödeyemediğini dile getirdi.

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Ayda'nın babası Uğur Gezgin: Vicdansızlar, ev fiyatlarını artırdı!

İzmir depreminde enkazın altından çıkarılan Ayda'nın babası Uğur Gezgin yaşadıklarını anlattı. Acılı baba, ev fiyatlarını artıran fırsatçılara tepki gösterdi.

10 adımda ev almak!

Ev almalı mısınız? Ev almak için geç mi kaldınız? İşte 10 adımda ev almak...

6 adımda ev almak!

Ev satın almak için detaylı bir araştırma yapmanız gerekiyor. Lokasyon ve bütçe gibi karar verilmesi gereken noktalar bulunuyor. İşte adım adım gayrimenkul yatırımı...

Ev almanın en kolay yolu: FPK sistemi!

FuzulEv, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ve kredisiz (FPK) ev alma sistemiyle insanların ev hayalini gerçeğe dönüştürmek adına çalışmalarını sürdürüyor. 

Araplar Türkiye'den binlerce ev satın aldı!

ARTİAD Başkanı Kerim, "KDV muafiyeti ve yatırım yapanlara vatandaşlık hakkının verilmesi gibi teşviklerin ardından Araplar Türkiye'de binlerce ev satın aldı, ilişkiler çok derinlere indi ve artık akraba oldular" dedi.

Jennifer Aniston'ın bir zamanlar yaşadığı bu ev görülmeye değer!

47 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston'ın bir zamanlar içinde yaşadığı bu ev, görülmeye değer. Aniston'ın 2011 yılında 35 milyon dolara (yaklaşık 104 milyon TL) sattığı malikane, ünlü oyuncunun ince zevkinden nasibini almış.

Gökhan Erel: Yangın güvenliği yapı malzemelerinden başlar!

Türkiye yılda ortalama 100 bin yangın olayına ev sahipliği yapan yangın bakımında oldukça riskli bir ülke. Bu yangınların ise 25 bin kadarını sadece İstanbul’da meydana gelen yangınlar oluşturuyor.

Antalya'da ev yangını!

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, 11 kişilik Suriyeli ailenin kaldığı evde çıkan yangında, ev ve eşyalar kullanılamaz hale geldi. Suriyeli aile eşyalarını kurtarmak için büyük mücadele verdi.

Yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

İzmir’de 50 m2’lik dükkanda emlakçılıkla sektöre adım atan iki genç girişimci, yabancılara gayrimenkul satarak 100 milyon dolar ciro yaptı. Peki yabancıya ev satmanın en büyük sırrı ne?

Adıyamanda ev yangını ne durumda Haberi

Adıyamanda ev yangını ne durumda

Adıyaman'da bir evde çıkan yangında 4 çocuk dumandan etkilendi.


Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'nde Kadir Abul'a ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Kısa sürede büyüyen yangına ilk olarak apartman sakinleri müdahale etti.


Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evde bulunan Muhammed, Ceren, Ahmet ve Ömer Faruk Abul adlı kardeşleri dışarı çıkarttı.


Dumandan etkilenen çocuklar, 112 Acil Servis ekiplerince Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.


Bu arada olay esnasında anne Emine ile baba Kadir Abul'un evde olmadıkları...