07 / 05 / 2024

Adıyamanda yaz sezonu inşaat sektörü

Adıyamanda yaz sezonu inşaat sektörü

Adıyaman da yaz sezonunun gelmesiyle birlikle inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Kentin batı tarafı başta olmak üzere birçok bölgelerin imara açılmasından sonra burada çok katlı binalar yapılıyor.

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu! 

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum'da yaz sezonu açıldı, kiralık konutlar için istenen rakamlar dudak uçuklattı. Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 TL'den başlıyorken, villalarda ise söz konusu bu rakam 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Yaz tatilinde evini kiraya verecekler dikkat! 

Yaz sezonu öncesi yazlık kiralama piyasası da hızlanıp hareketlenmiş durumda. Fakat, uzmanlardan hem yazlık kiralayacak olanları hem de yazlığını kiraya verecek olanları önemli uyarılar yapıldı. 

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Faturası kabarık gelenlere 1500 TL indirim! Faturada adınız soyadınız yazıyorsa hemen koşun!

Fatura ödemekten sıyrılmak artık oldukça kolay.! Adınız soyadınız faturanızda yazıyorsa 1500 TL'ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

A101’e yaz geldi! Bahçe sehpası 55 TL, kamp sandalyesi 50 TL, kamp çadırı 400 TL...

A101’e 13 Nisan’dan itibaren adeta yaz geliyor. A101’in yeni indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, 13 Nisan’dan itibaren kamp çadırı ve sandalyesi, bahçe sehpası ve gölgelikli salıncak gibi yaz ürünleri satışa sunulacak. İşte A101 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Abdurrahman Dilipak’tan ilginç öneri: Kızılay çadırları kenevirden olmalıydı!

Habervakti yazarlarından Abdurrahman Dilipak bugün kaleme aldığı yazısında Kızılay çadırlarının kenevirden olması gerektiğini söyledi.

Yazın tatil planı yapanlar dikkat! Sezonda bu fiyatlar sizi şok edecek!

Kış aylarını yaşadığımız bugünlerde yüzbinlerce kişi daha şimdiden tatil planları yapmaya başladı. Ancak bilindiği üzere enflasyon nedeniyle fiyatlar hemen her gün yükseliyor. Peki yazın bir otelde ya da tatil köyünde tatil hayali kuranları nasıl fiyatlar bekliyor olacak? Şok olmamak için şimdiden b

Yaz biterken klima fiyatları ne durumda? İşte 10 bin TL altı klimalar!

Yaz sezonu kapanırken sonbahar sezonuna hazırlık yapan markalar sıcak havalara özgü binlerce üründe çeşitli kampanya ve indirim yaparak kışa hazırlık yapıyor. O ürünlerde biri de yaz aylarının vazgeçilmezi: klima. Sizler için piyasadaki 10 bin TL ve altındaki klimaları araştırdık..

Hepsiburada sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60’a varan indirim! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaz sezonu bitti. Hepsiburada.com'da fırsatlar bitmedi. Sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Şimdi al, önümüzdeki yaz kucak dolusu para verme. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Laptoplarda kaçırılmayacak fırsat! Gören duyan MediaMarkt'a koşuyor! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin popüler tekno marketleri arasına adını yazıran MediaMarkt, laptoplara aklınızı başınızdan alacak bir indirim yaptı! MediaMarkt'ın fiyatlarını görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Peki, MediaMarkt'ta laptop fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Adıyamanda yaz sezonu inşaat sektörü Haberi

Adıyamanda yaz sezonu inşaat sektörü

Adıyaman'ın iklimsel olarak yılın nerede ise tüm aylarında inşaat yapabilmek imkanı olması ve konut sektöründe sıkıntı olmaması nedeniyle bu sektörde hareketlilik daha da arttı. Konut kredilerinin yaygınlaşmaya başlaması üzerine çok sayıda vatandaş ev almaya yönelmesi üzerine, konut yapımı Adıyaman'da hızla artmaya devam ediyor. 



Kentin batı tarafı başta olmak üzere birçok bölgelerin imara açılmasından sonra burada çok katlı binalar yapılıyor. Vatandaşların büyük bölümü kent merkezinde kentsel dönüşüm ile birlikte bina yaptırırken, diğer taraftan şehrin kuzey bölgesinde binalar yükselmeye devam ediyor. Yaklaşık 20 bine yakın Suriyelinin kentte ikamet etmesi nedeniyle konut sıkıntısı çekildiği, bu nedenle konut almak isteyen vatandaşların yatırım amaçlı ev salın alarak kiraya verdiği bildirildi. 



Adıyaman'da...