02 / 05 / 2024

adıyamandaki bir evde yangın

adıyamandaki bir evde yangın

Adıyaman'da bir apartmanın kazan dairesinde çıkan yangında 15 kişi dumandan etkilendi. Dumanın merdiven boşluklarını doldurması nedeniyle bazı katlarda oturanlar balkonlarında mahsur kaldı.

Aile Bakanlığı'nden evde bakım maaşı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir evde bakım maaşı müjdesi geldi. Bakanlık sevindiren haberi verdi. Evde bakım maaşları hakkında flaş gelişme.

Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı? Kiracı bir evde kaç sene oturabilir?

Ev sahibi ve kiracılar iyi anlaşıp herhangi bir sorun yaşamayabilirler. Ancak iyi anlaşamayanlar bazı sorulara yanıt aramaktadır. Peki “Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı?” İşte detaylar!

Depremzede çiftçiler için yeni adım! Bir yıl ertelecek

Depremin vurduğu tüm çiftçilerin Ziraat Bankası'ndan kullandıkları düşük faizli kredi borcu bir sene zamanla ertelendi.

İstanbul kartı olanlar yaşadı! Yeni bir özellik daha geldi! Doya doya harcayabileceksiniz!

İstanbulluların ulaşım için kullandığı İstanbulkart'ın sunduğu avantajlar artarak devam ediyor. Önceden sadece ulaşımda kullanılan İstanbulkart bir yeni özellik daha kazandı. Artık sadece ulaşımda değil aynı zamanda alışverişte de kullanılacak kartın detaylarına bakalım…

Türk Lirası mevduatına bir destek adımı daha! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı

Hükümetin liralaşma politikası kapsamında atılan adımlara bir yenisi daha eklendi. 20 Aralık'ta çıkarılan Kur Korumalı Mevduat, Gelire Endeksli Senet, Türk lirası kredi kullanımında döviz limiti sınırlaması adımlarından sonra şimdi TL mevduatlarına uygulanan stopaj indirimlerinin süresi uzatıldı.

Hükümetten enflasyonu düşürmeye yönelik bir adım daha! Yüzde 10'a yükseltildi

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın enflasyonla mücadele için uygulamaya koyduğu Gelire Endeksli Senet, kredi kart limitlerinin güncellenmesi, Emtia Fonu Pazarı kurulması gibi adımlara bir yenisini daha ekledi.

Hükümetten flaş altın adımı! Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kuruldu

Hükümetin yüksek dolar ve enflasyona karşı mücadele için atılacağını açıkladığı adımlara bir yenisi daha eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, 'Borsa İstanbul nezdinde 'Emtia Pazarı' kurulmuş olup, altın sertifikası ihracına ilişkin çalışmalara başlanmıştır' açıklaması yaptı.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Konya'daki feci yangında kahreden kentsel dönüşüm ihmali!

Konya'da Suriyeli ailenin yaşadığı bir evde yangın çıkmıştı. Konya'da 3 kız kardeşin hayatını kaybettiği feci yangının çıktığı evin kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacağı öğrenildi. 

Antalya'da istinat duvarı çöktü! Bir ev ve bir araçta hasar oluştu!

Antalya Kaş'ta meydana gelen heyelanda istinat duvarının üzerine çöktüğü otomobille bir evde hasar meydana geldi.

Esenyurt'ta bir evde patlama! 3 yaralı!

Esenyurt'ta bir evde patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu belirtilen olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi...

Evini kiraya verdi! Hayatının şokunu yaşadı!

Bahçelievler'de günlük olarak kiralanan bir evde silahla başından vurulan 17 yaşındaki Uğur adlı genç, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın hemen ardından kaçan kişiler aranıyor.

Eminem'in Rochester Hills'teki büyüleyici evi!

Tüm dünyanın bildiği sahne adıyla Eminem ya da alter egosuyla Slim Shady, Michigan eyaletinde altı yatak odalı, dokuz banyolu muhteşem bir evde yaşıyor. İşte, Eminem'in Rochester Hills'teki büyüleyici evi.. 

adıyamandaki bir evde yangın Haberi

adıyamandaki bir evde yangın

Adıyaman'da bir aparmanın kazan dairesinde çıkan yangın nedeniyle 15 kişi dumandan etkilendi.


Cumhuriyet Mahallesi Narlıkuyu Sitesi'ndeki 8 katlı bir apartmanın kazan dairesinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.


Yangın dumanının üst katlara çıkması üzerine durumu fark eden aparman sakinleri komşularını uyandırarak apartmanı boşaltmalarını istedi.


Dumanın merpen boşluklarını doldurması nedeniyle bazı katlarda oturanlar balkonlarında mahsur kaldı.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.  Daha sonra balkonda mahsur kalan apartman sakinleri itfaiye merpeniyle kurtarıldı.


Dumandan etkilenen 15 kişiye 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edilirken, durumu ağır olan 5 kişi Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine...