07 / 05 / 2024

Adıyamanimar uygulaması

Adıyamanimar uygulaması

Adıyaman Belediyesi, 2016 yılında 181,02 hektarlık alanın imar uygulama çalışmasının yapıldığını belirtildi.

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Telegram hesabınızı kapatmak mı istiyorsunuz? İşte adım adım yapmanız gerekenler!

Bazı uygulamalarda hesabı kapatmak, açmaktan çok daha karmaşık olabiliyor. Aynı problemi, son yıllarda popülerliği artan Telegram uygulamasında yaşıyorsanız işte adım adım hesap kapatma yöntemi…

Amazon'dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

Amazon, Ad Verification uygulamasıyla telefonlarındaki trafiği takip etmesine izin veren kullanıcılarına ayda 2 dolar ödeme yapacağını duyurdu.

Kırmızı Hat' uygulamasında geri adım!

Tüm ithalat işlemlerinin birebir denetimden geçmesini öngören Kırmızı Hat uygulamasında gelen tepkiler üzerine geri adım atıldı. İthalat işlemlerinde eski sisteme dönüldü.

E-haciz uygulamasının ertelenmesi önerisi mecliste!

E-haciz uygulamasının koronavirüs salgını bitimine kadar ertelenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nöbetçi noter uygulaması başladı!

Nöbetçi noter uygulaması başlattıklarını söyleyen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Reformların bir adımı olarak nöbetçi noterlik uygulamasını da hayata geçirmiş durumdayız'' dedi. 

Emlak vergisinde tavan uygulaması!

Torba yasa tasarısı ile emlak vergisi ile detaylar netleşti. Emlak vergisindeki aşırı artışa karşı vatandaşı korumak adına tavan uygulaması geliyor. Buna göre arsa ve arazilerin 2017 değeri, 2018 yılı içindeki değer artışıyla bu değerin yüzde 50'sini geçmeyecek.

Bursa'da tek tip imar uygulaması kısa sürece hayata geçirilecek!

İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, tek tip imar uygulamasının Bursa'da en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

Adıyaman'da 1 yılda 181 hektar alanın imar uygulaması yapıldı!

Adıyaman Belediyesi, 2016 yılında 181,02 hektarlık alanın imar uygulama çalışmasının yapıldığını belirtildi.

Şehitkamil'de yeni imar alanlarının uygulaması yapılıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, göreve gelirken ‘imar alanlarının uygulaması’ konusunda verdikleri sözü tutmak adına çalıştıklarını söyledi.

Marshall Gör ve Boya uygulaması yenilendi!

“Renklendir Hayatı” sloganı ile boya sektöründe adından bahsettiren Marshall, İOS ve Android için gör ve boya uygulamasının yeni sürümünü kullanıma sundu. Gör ve boya, ilk defa piyasaya sürüldüğünden bu yana 10 milyondan fazla kişi tarafından indirildi.

Filli Boya'dan Mimar Benim uygulaması!

FİLLİ Boya’nın mobil uygulaması ‘Mimar Benim’, kullanıcılara yaşadıkları yerin mimarı olma imkânı sunuyor.Mimar benim web versiyonunda bulunan ‘Renk Avcısı’ uygulaması, yaşam alanlarına sınırsız renk anlayışı getiriyor.

Adıyaman TOKİ Konutları sahiplerine kavuştu!

TOKİ ve Adıyaman Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında Musalla Mahallesi’nde yapılan 363 adet konut sahipleri evlerine taşınmaya başladılar.

Adıyamanimar uygulaması Haberi

Adıyamanimar uygulaması

Adıyaman Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 2016 yılında 181,02 hektarlık alanın imar uygulama çalışmasının yapıldığı belirtildi. 181,02 hektarlık alanın kanunlar çerçevesinde imara açılacağını söyleyen Adıyaman Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, yapılan çalışmanın amacı hakkında bilgiler verdi.


İmar çalışmaları hakkında verilen bilgilerde, “Şehrimizin imar yönetimindeki temel hedefimiz, gerçekleşecek tüm eylemlerin imar planına uygunluğunu sağlamaktır. İmar planlarının en etkin uygulama aracı da 3194 sayılı İmar Kanununun 18. Maddesi yani imar düzenlemeleri maddesinin uygulamalarıdır. İmar uygulamaları yaparken öncelikli hedefimiz şu ana kadar el atılmayan çarpık kentleşmenin yoğun olduğu ve olası muhtemel yerler ile yeni yapılaşmaya başlayacak alanlarda en uygun çözümler üreterek, kentin ihtiyacı olan konut yapımına hazır bulunduracak yeterli miktarda arsa üretmek ve bu alanların tamamının imar planına uygun hale getirilmesini sağlamaktır....