02 / 05 / 2024

adliyeye getirilenler

adliyeye getirilenler

İstanbul merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan ve de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 27 kişi daha Çağlayan' daki İstanbul Adliyesi' ne getirildi...

İstanbul Kartal’da, adliyeye ek hizmet binası yapılacak

İstanbul Kartal bulunan 54 dönümlük arazi üzerinde yer alan İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne ek hizmet binası yapılacağı açıklandı.

İnternetten bungalov kiralamayı düşünenler dikkat! 250'den fazla kişi 5 milyon TL dolandırıldı!

Nevşehir merkezli 9 şehirde sosyal medya üzerinden 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirlenen 19 şüpheli, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Kişilerin bungalov kiralamak isteyen 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirtildi.

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Vebitcoin soruşturmasında yakalanan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi!

Muğla'da  iki hafta önce aniden işlemlerini durdurduğunu duyuran kripto para platformu Vebitcoin'in soruşturmasında gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi. 

Arsa sahiplerini tehdit ederek saldırı düzenleyen suç örgütü yakalandı!

İstanbul'da "Sarallar" şeklinde tanınan organize suç örgütüne ilişkin operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye gönderildi. Yapılan araştırmada örgüt elebaşı Önder K.'nin, Bakırköy'deki bir arsayı üzerine devralmasından sonra 2 kişiyi tehdit ederek silahla saldırı gerçekleştirdiği belirlendi.

İzmir depremi soruşturmasında 2 şüpheli için tutuklama kararı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalara yönelik yapılan soruşturmada adliyeye sevk edilen 2 şüpheli için tutuklama kararı alındı. 

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İzmir depreminde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan 6 şüphelinin adliyeye sevk edilmesine karar verildi. 

Thodex soruşturmasında 16 kişi adliyeye sevk edildi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltında olan 16 kişi işlemler için adliyeye sevk edildi.

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 62 şüpheli adliyeye gönderildi!

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 70 şüpheliden 62'si emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrasında adliyeye gönderildi.

Aksaray'daki miras kavgasının şüphelisi adliyeye sevk edildi!

Aksaray'da miras sebebiyle yaşanan kavgada, gelinini öldürüp 3 çocuğu ve damadını da yaralayan şüpheli adliyeye gönderildi.

Çiftçi Towers’taki gerilim adliyeye taşındı!

Kaçak yapılaşma nedeniyle mühürlenen sonrasında imar barışı ile yasal hale getirilen Çiftçi Towers’ın ortakları arasında kaçak yapı iddiası nedeniyle kavga yaşanıyor. Yüklenici Türkerler İnşaat, arsa sahibi Çiftçiler Holding'in patronuna 5 ayrı suçlama yöneltti.

İzmir'de yıkılan apartmanların müteahhitleri: İnşaatı o zamanın şartlarına göre yaptık!

İzmir'de 6.6 büyüklüğündeki depremde 114 kişinin ölümüne neden olan binaların müteahhitlerinin de aralarında odluğu 9 kişi adliyeye sevk edildi. Müteahhitlerin savcılıkta verdikleri ifadede, "Biz o zamanın şartlarına göre inşaat yaptık" dedi.

İzmir'de yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İzmir'deki depremde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan aralarında müteahhitlerin de olduğu 9 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

adliyeye getirilenler Haberi

adliyeye getirilenler

İstanbul merkezli operasyon kapsamında gözaltına alınan ve Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 27 kişi daha adliyeye getirildi. 


Mali Suçlarla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele şube müdürlükleri ekiplerince önceki gün düzenlenen operasyonda, gözaltına alınanlardan aralarında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlunun da yer aldığı 27 kişi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. 


Sağlık kontrolünün ardından 27 kişi, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine...