10 / 05 / 2024

Adnan Aksu projeleri

Adnan Aksu projeleri

Mimar Adnan Aksu kimdir? Mimar Adnan Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Adnan Aksu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Adnan Aksu...

Adnan Köşker, Gebze'deki projeleri anlattı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Gebze’de hayata geçirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Adnan Yaşar Görme: Kamulaştırmada rekor kırıyoruz!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görme, düzenlenen basın toplantısında konuştu. Görme, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Adnan Öztürk'ten Riva ve Florya projeleri için Dursun Özbek'e tepki!

Kulüp eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, Riva ve Florya arazilerinin geliştirilmesi projeleri nedeniyle başkan Dursun Özbek’e tepki gösterdi.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm çalışmaları devam ediyor.

Adapazarı Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamada “’Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri Adapazarı Adnan Menderes Caddesi’nde devam etmektedir." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Adnan Aksu kimdir?

Mimar Adnan Aksu kimdir? Mimar Adnan Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Adnan Aksu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Adnan Aksu...

Ferdi Akkaya Aksu Projeleri'ni tanıttı!

AK Parti'den Aksu Belediye başkan aday adaylığını açıklayan Harita Mühendisi Ferdi Akkaya, Antalya' daki Aksu ile ilgili hizmet ve de vizyon projelerini basın toplantısıyla anlattı.

2013'ün yeni konut projeleri yüzde 18 KDV için ruhsat bekliyor!

Markalı konut firmaları yüzde 18 KDV oranı ile satışa çıkarmayı hedefledikleri 2013 yılının en yeni konut projeleri için ruhsat bekliyor. Firmalar, yüzde 18 KDV oranını projelerinde uygulamayı planlıyor...

2012 yılında havadan görüntülenen konut ve ofis projeleri!

2012 yılında www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülenen konut ve ofis projeleri

Kentsel dönüşüm projeleri Beykoz'da 2B arazilerine takıldı!

İstanbuldaki kentsel dönüşüm projeleri Beykoz'da 2B arazilerine takıldı, Beykozlular Maliye Bakanlığı'ndan çıkacak kararı bekliyor

Adnan Keskin: OSB'lerde asla ve asla rant politika güdülmemeli!

SİAD Başkanı Adnan Keskin: -''Türkiye'de sanayinin yoğun olduğu yerlerde arsaların metrekare fiyatları 1.000-2.000 dolar arasında değişiyor. Bu durum, OSB'lerin üretim amaçlı değil, rant amaçlı kurulmalarının bir göstergesi'' dedi...

Adnan Aksu projeleri Haberi

Adnan Aksu projeleri

Adnan Aksu kimdir?

Adnan Aksu, 1961 yılında Osmancık’da doğdu. G.Ü.M.M.F. Mimarlık Bölümü’nden Lisans (1984), Yüksek Lisans (1987) ve Doktora (1997) dereceleri alarak mezun oldu. 1986 yılında başladığı G.Ü.M.M.F. Mimarlık Bölümü'nde halen Öğretim Görevlisi olarak eğitim çalışmalarına devam etmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Akademik Görevleri Gazi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (0000 - Sürüyor)

Doktora Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Ana Bilim Dalı 

Lisans Üstü Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Ana Bilim Dalı 

Lisans Gazi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü 


Mimar Adnan Aksu projeleri..

ODTÜ Öğrenci Merkezi Binası ve ODTÜ Meydanı Mimari Yarışma Projesi - 3. Ödül (2010)

Çankaya Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, Sanat Merkezi ve Ulvi Cemal Erkin Konser Salonu Ulusal Mimari Yarışma Projesi - 2. Ödül (2010)

Lafarge...