03 / 05 / 2024

adnan polat türkiye yatırım

adnan polat türkiye yatırım

Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM'de yabancı yatırımcıların beğenisine sunulurken Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'yi MİPİM gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını söyledi.

‘Türkiye’de konut fiyatı Avrupa’yla yarışıyor!’

Konut fiyatlarına ve yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, Budapeşte’de 450 milyon euroluk yatırım yaptıklarını söyledi. Yücel, Türkiye’deki konut fiyatlarının Avrupa’yla yarıştığını vurguladı.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İsrail’in çelikte tercihi Türkiye! 1.2 milyar dolarlık ithalat!

Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, Türk çeliğinin İsrail pazarlarında yüzde 65’ine sahip olduğunu ifade etti. İşte detaylar…

Adnan Polat'tan 24 milyonluk vurgunla ilgili açıklama!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat,  Air Albania Havayolu’nun ortağı Arnavut işadamı Sinan İdrizi tarafından dolandırılması hakkında açıklama yaptı. Polat, "İş hayatım boyunca ilk kez karşılaştığım bu durum karşısında Türk adaletine konuyu intikal ettirmeye karar verdim" diye konuştu

Adnan Aslan: Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Aslan, yaptığı açıklamada "Çelikteki Çin boşluğunu Türkiye doldurabilir" dedi.

Adnan Polat: Akıllı olan gayrimenkule yönelir!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, bütün inşaat sektöründe şu anda en büyük problemin nakit dengesinin bozulması olduğunu söyleyip "Akıllı olan şu dönemde gayrimenkule yönelir" diye konuştu.

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Adnan Polat: Riva ve Florya arazileri kötü değerlendirildi!

"Benim en iyi bildiğim iş gayrimenkul" diyen Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Adnan Polat, Riva ve Florya arazilerinin kötü değerlendirildiğini söyledi.

Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Piyalepaşa Camii'nin Polat Gayrimenkul tarafından restore edileceğini açıklamıştı. Peki Adnan Polat Piyalepaşa Camii'ni restore sözünü tutacak mı?

Emlak almak için en iyi dönem!

Emlak almak için en iyi dönem, çünkü fiyatlar çok geriledi diye açıklamada bulunan Çetinkaya Polat Holding Başkanı Adnan Polat, "Türkiye'ye güvendiğim ve inandığım için yatırım yapmaya devam ediyorum. Arz fazlası belki var ama doğru projelere bakınca öyle değil" dedi.

Adnan Polat: Türkiye yatırımcı için cazibe merkezi!

Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM'de yabancı yatırımcıların beğenisine sunulurken Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'yi MİPİM gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Türkiye İş Bankası'ndan ekonomik büyümeye katkı!

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, yeni kredi kampanyasıyla, 8 haftalık gibi kısa bir sürede 26 bini aşkın esnaf ve küçük işletmeye 1,9 milyar TL’nin üzerinde ucuz kredi olanağı sağladıklarını söyledi.

İnşaat 2017'de de Türkiye'nin lokomotifi olacak!

Polatyol’un Yönetim Kurulu Üyesi Celaleddin Polat, “Trump’ın başkan seçilmesinin ardından dünya ekonomisinde yaşanan dalgalanmaya rağmen, inşaat 2017’de de Türkiye ekonomisinin lokomotifi olmaya devam edecek” dedi.

adnan polat türkiye yatırım Haberi

adnan polat türkiye yatırım

Polat: Türkiye yatırımcı için cazibe merkezi' 

Polat Holdingin 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM'de yabancı yatırımcıların beğenisine sunuldu. Fuara bu sene üçüncü kez katılmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'yi M İPİ M gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını belirtti. Türkiye'nin güçlü ekonomisi ile yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmayı sürdürdüğünü söyleyen Polat, Polat Holdingin ülke ekonomisine olan güvenini hem yurtiçinde hem de yurtdışında gösterdiğini belirtti. 


Piyalepaşa İstanbul gibi hem bulunduğu bölgeye hem de sektöre katma değer sağlayacak bir projeyi hayata geçirdikleri için gurur duyduklarını belirten Adnan Polat, projenin hem yaşamak hem de yatırım yapmak için ideal bir proje olduğunu...