16 / 05 / 2024

Adnan Serbest kelebek

Adnan Serbest kelebek

Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Adnan Yıldırım: 4. serbest bölge arayışındayız!

İzmir Ticaret Borsası Eylül ayı olağan meclis toplantısı Ekonomi Bakanlığı Başdanışmanı Adnan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yıldırım toplantıda yaptığı açıklamada; "Yeni serbest bölge arayışlarımız da var. İzmir'de serbest bölgeler kenti olsun." dedi

Doğtaş, İSMOB 2015'e açık renklerle katılıyor!

Doğtaş Mobilya 'nın 2015 koleksiyonunu hazırlayan tasarımcı Serbest, mobilya tasarım trendlerini açıkladı. 2015 koleksiyonuna yeni seriler tasarlayan tasarımcı Adnan Serbest, bu senenin modasından bahsetti.

Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek!

ZOW Türkiye Genel Müdürü Aykut ENGİN, ZOW Almanya Genel Müdürü Horst RUDOLPH ve de Trendsetter Adnan SERBEST’in katılımı ile gerçekleşen lansman yoğun ilgi gördü.Türkiye'nin mobilya trendleri Trend Works'te belirlenecek.

Doğtaş ve Kelebek tasarımda Adnan Serbest ile atağa kalktı!

Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.

Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminali Mart ayında açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 20 milyon yolcuya hizmet verecek olan İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali' nin, mart ayında açılacağını belirtti...

Doğtaş Kelebek Mobilya stratejik yatırımlarını değerlendirecek mi?

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğtaş Kelebek Mobilya stratejik yatırımları değerlendirmeyeceğini duyurdu...

Kelebek Mobilya'da ay sonuna kadar yüzde 40 indirim!

Kelebek Mobilya; İtalyan ve Türk tasarımcıların imzasını taşıyan her ürün grubundan seçilen “ fırsat ürünlerini ”, 28 Şubat 2014 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında yüzde 40 indirim ile satışa sunuyor....

Doğtaş Kelebek Mobilya gelir tablosunu yayınladı!

Doğtaş Kelebek Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş, 2013 yılı dördüncü dönem Geçici Vergi Beyannamesi ekinde verilen Gelir Tablosu'nu yayınladı. Smz konusu tablo haberimizde yer alıyor...

Kelebek'ten mutfağını yenilemek isteyenlere çok özel fırsat!

Türkiye' nin köklü markası Kelebek, " Eski mutfağınıza 1.000 TL verelim, üstüne yüzde 15 indirim yapalım " kampanyasıyla, mutfağını yenilemek isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor.

Adnan Evsen: Yüksek yapılar zemine uygun yapılmalı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Kayseri II Temsilcisi Adnan Evsen, "Kayseri'ye yüksek katlı yapılar inşa edilecekse zemine uygun bir şekilde planlanmalıdır Olası bir depremde meydana gelen yıkımlar için eyvah! deriz " dedi.

Adnan Saka: İşletmeler her geçen gün kan kaybediyor!

Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Başkanı Adnan Saka, Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK )’nın küçük ve orta büyüklükteki işletmelere yönelik açıkladığı ekonomik veriler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kelebek Mobilya'dan Sevgililer Günü'ne özel yüzde 25 indirim!

Türkiye'nin köklü markası Kelebek Mobilya, Sevgililer Günü'ne özel başlattığı kampanya ile tüm ürünlerinde geçerli olmak üzere mevcut yüzde 15 indirimin üzerine yüzde 10 indirim daha sağlıyor...

Adnan Saka TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı oldu!

ALTO Başkanı Adnan Saka TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanı Oldu. Aliağa Ticaret Odası ( ALTO ) Başkanı Adnan Saka, TOBB Mesleki Eğitim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Adnan Serbest kelebek Haberi

Adnan Serbest kelebek

Doğtaş ve Kelebek tasarımda atağa kalktı!


Türkiye’nin öncü mobilya markaları Doğtaş ve Kelebek, uluslararası alanda birçok önemli projeye imza atan başarılı tasarımcı Adnan Serbest ile tasarıma odaklanarak sektörde fark yaratmaya devam edecek.



Türkiye'de sektörün en beğenilen markalarından Doğtaş ve modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl peş peşe gerçekleştirdikleri yeni mağaza açılışlarıyla hızlı bir büyümeye imza atarken, birlikte çalıştıkları güçlü isimlerle de tasarım alanında atağa kalktı.


Mobilya sektöründe tasarımlarıyla öne çıkan Doğtaş ile Türk ve İtalyan tasarımcılardan oluşan Kelebek Tasarım Ekibi’nin hazırladığı yeni koleksiyonlarıyla dikkat çeken Kelebek Mobilya; tasarım danışmanı olarak Doğtaş ve Kelebek Ailesi’ne katılan ünlü tasarımcı Adnan Serbest ile sektörde yenilikçi çalışmalara imza atmayı hedefliyor.


Doğtaş Kelebek YKB Davut Doğan: “Özgün tasarımlarımızla trendleri belirliyoruz”


Yeni koleksiyonlarıyla 2014 yılına...