30 / 04 / 2024

Adnan Vural kim

Adnan Vural kim

Vural İnşaat Sahibi Adnan Vural, dün yaptığı açıklamada; inşaat sektörünün durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Adnan Vural: Darbe inşaata zarar vermedi!

Vural İnşaat Sahibi Adnan Vural, dün yaptığı açıklamada; inşaat sektörünün durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Enez'de kazı çalışmaları devam ediyor!

Üyeler Abdüllaziz Çıkıkçı, Şenol Kılıç, Erol Açık, Enver Erkan, Mehmet Ali Yetim ve Adnan Vural, ilçedeki kazı çalışmaları hakkında Prof. Dr. Sait Başaran'dan bilgi aldı.

Kim Marketler Zinciri, İzmirli Denmar Marketleri'ni satın aldı!

Kim, mayıs ayı itibariyle 11 şube ile İzmir'de faaliyet gösterecek. Doğrudan yatırım ve satın almalarla büyümesini sürdüren Kim, İstanbul ile başladığı yatırımlarını Marmara Bölgesi ve yurt dışında devam ettiriyor...

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

Kim Marketler Zinciri Depo Satış Mağazası'nın ilk şubesi Hadımköy'de açıldı!

Kim Marketleri Zinciri, süpermarket alanındaki tecrübelerini toptan alanına taşıdı. Marmara Bölgesi'nde 80'e yakın mağazasıyla faaliyet gösteren Kim Marketler Zinciri toptan perakende pazarındaki ilk yatırımını Hadımköy'e yaptı.

Kira stopajını kim öder?

Kira stopajı, gelir vergisinde, özellikle maaş ve ücretlilerin vergi borçlarının ödenmesinde, gelir henüz sahibinin eline geçmeden verginin kesilmesi olarak ifade ediliyor. Peki, kira stopajını kim öder?

İşadamı Adnan İnanıcı Gaziantep'te okul yaptırıyor!

Gaziantep'te, İşadamı Adnan İnanıcı tarafından yaptırılacak olan 18 derslikli ortaokulun protokol imza töreni gerçekleşti. Törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Adnan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan İnanıcı katıldı...

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar?

Apartmanda yer alan ve ortak alan olarak nitelendirilen kapıcı daireleri, kapıcılara verdikleri hizmet karşılığında veriliyor. Peki, kapıcı dairesi giderlerini kim karşılar? Kapıcı dairesi giderlerini kat malikleri mi karşılar?

Adnan Köşker: Gebze'ye dev kongre merkezi inşa edeceğiz!

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, taş ocakları olarak bilinen bölgeye inşa edilecek kongre merkeziyle ulusal ve uluslararası seminer ve kongrelerin Gebze’de de yapılabileceğini söyledi...

Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali açıldı!

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nın yeni iç hatlar terminali törenle açıldı. TAV’ın 266 milyon euro yatırımla inşa ettiği terminal, 21 ayda tamamlandı. Terminalin açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı...

Binali Yıldırım Adnan Menderes Havalimanı'nın yeni iç hatlar terminalini inceledi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde yatırımının yapılmasını sağladığı Adnan Menderes Havalimanı'nın yeni iç hatlar terminalini inceledi.

Adnan Vural kim Haberi

Adnan Vural kim

İnşaat sektöründe yaz dönemiyle birlikte hareketliliğin arttığını ancak, darbe girişiminin de, ciddi manada olumsuz bir yansımasının olmadığını ifade eden Vural, “Darbe girişimi sektörümüzü etkilemedi. Şuanda, sektörde her şey iyi gidiyor. Darbe girişimi de, sektörümüzü etkilemedi. Tek başına iktidar olunması ve belli bir istikrar olmasından ötürü sektörü çok fazla etkilemedi.” dedi.


“Konut faizleri düşmüş durumda”


Adnan Vural, sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizde şuanda, konut faizleri düşmüş durumda. Faizlerin düşmesiyle birlikte insanlar daha rahat kredi kullanıp, ev alma imkanlarına sahip olacak. 15 Temmuz’da darbe girişimi de, faiz oranlarına fazla etkisi olmadı. Kısa sürekli belirsizlikten sonra her şey düzene girdi. Hükümetin güçlü olması nedeniyle, sektörde sıkıntı yaşanmadı.”


“Yeni yapılan her konutun satılıyor”


“Keşan’da, sürekli yeni konutlar yapılıyor. Peki, konut fazlalığı var mıdır?” şeklindeki soruya cevap veren...