05 / 05 / 2024

Adnan Yüce

Adnan Yüce

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, Hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

O belediyeden mükemmel hamle! Vatandaşın kesesini birileri düşünmeliydi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, şehrin alt yapısı mukavemetli bölgelerindeki belediye arazilerine kar payı gözetmeden uygun ücret ve ödeme kolaylığıyla konut inşa edeceklerini ifade etti.

Skoda'dan çılgın ikramiye! İşçiler bayram etti

Enflasyonun yükselmesinin önüne geçilemezken, hayat pahalılığı ile paralel ilerleyen alım gücü düşmüşken, Skoda'nın Türkiye dağıtıcısı Yüce Auto'dan çalışanlarına emsal bir ikramiye geldi. Çalışanlarına 25 maaş ikramiye verdiği haberi duyanların dudaklarını uçuklattı.

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi kuruldu!

Adore Yapı Dizayn Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şener Yüce tarafından kuruldu.

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenihane İnşaat Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yüce Özkan tarafından kuruldu.

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Refined Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Azize Yüce ŞAhin tarafından kuruldu.

Yc Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yc Tasarım Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Pendik'te Aydın Yüce tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar nasıl engellenebilir? 

Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği(LİDEBİR) Başkanı Levent Caner Yüce, konut fiyatlarındaki fahiş artışların nasıl engellenebileceğine ilişkin açıklamalarda bulundu...

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Proje Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Demirhan, Ömer Faruk Demirhan, Yaşar Semih Demirhan ve Yılmaz Yüce ortaklığında kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yüce tarafından açıldı.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Adnan Yüce Haberi

Adnan Yüce

4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi, hüseyin Ertana, Servet Kantar, Adnan Yüce, Ertuğrul Ayhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


4A Ahşap Dekorasyon İnşaat Gıda Turizm ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; AHŞAP DEKORASYON; -   Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşaptan her türlü kapı,  büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası,  koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. -  Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. -  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü ahşap kapı,ahşaptan ev ve işyeri ürünleri, ahşap üzerine her türlü mamulün imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini...