30 / 04 / 2024

adora vilları

adora vilları

Adora Villaları'nda konut sahibi olmak isteyenlere yüzde 5 indirim fırsatı ve 42 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede metrekare birim fiyatı 1.800 TL olarak belirlendi...

Adora Villaları Kocaeli'nde 277 bin 400 TL! Yüzde 5 indirim!

Yüzde 5 indirim kampanyasının bulunduğu Adora Villalarında 3+1 dairelerin indirimli fiyatı 277 bin 400 TL...

Deniz manzaralı İz-Marin Villaları satışta! Hemen teslim!

İzyap İnşaat tarafından inşa edilen İz-Marin Villalarında satışlar devam ediyor. İnşaat aşaması tamamlanan villar hemen teslim ediliyor. İşte İz-Marin Villaları hakkında tüm merak edilenler...

Dondurma mevsimi geldi! Bim, A101, Migros, Carrefoursa, Algida, Golf, Adora dondurma 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının yaklaşması ve havaların ısınmasıyla beraber dondurma fiyatları merak edilmeye başlandı. Peki dondurma fiyatları kaç lira oldu? Bim, A101, Migros ve Carrefoursa dondurma fiyatları ne kadar? Algida, Golf ve Panda dondurma fiyatları ne oldu? İşte merak edilen ayrıntılar... 

Havalar ısındıkça herkes onu arıyor! BİM Adora dondurma ne kadar? İşte BİM, A101 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Havaların ısınmasıyla birlikte yaz mevsiminin en gözde ürünü dondurma fiyatları merakla araştırılıyor. Son zamanlarda artan pek çok ürünün serisine dondurma fiyatları da katıldı. Bugün BİM ve A101'deki dondurma fiyatlarını inceledik. İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kocaeli Amber Vilları'nda 120 ay vade ile ev sahibi olma imkanı!

Kocaeli Basiskele'de Ekcan Grup tarafından inşa edilen Amber Villaları, 120 ay ve yüzde 0,99 faizle satışa sunuluyor. Peşin ödemelerde de yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

Adora Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adora Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferda Yılmaz tarafından kuruldu.

Valle Lacus Vilları'nda 177.5 milyon TL'ye icradan satılık 30 villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan Valle Lacus Vilları'ndaki 30 villayı 177 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor!

Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Büyükçekmece Güzelce'ye yeni cami yapılacak!

Hattat Holding ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan şüpheli protokol kapsamında İBB’ye devredilen Büyükçekmece Güzelce’deki Kadir Topbaş’ın villarının arkasında yer alan arazilerden birine cami yapılacak.

Beylikdüzü West Wall Marina Vilları'nda icradan satılık villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan West Wall Marina Vilları'nda yer alan villayı satışa çıkardı. 612 metrekare yüzölçümlü villanın toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Urla Vilları'na red!

Urla’da sit alanındaki kaçak villalarla ilgili davanın hakimi, Çevre Bakanlığı’nın reddihakim isteğine zehir zemberek bir savunma gönderdi. Mahkeme Başkanı Osman Ermumcu, reddin başlı başına trajik olduğunu belirtti.

Urla Vilları'nın sürdürülebilir koruma kararı iptal mi edilecek?

Urla İlçesindeki villalarla ilgili Danıştay kararını değerlendiren Ege Çevre ve Kültür Platformu sözcülerinden Arif Ali Cangı, "Yıkım kararlarının iptali ile ilgili girişimler reddedildi. Yıkımın biran önce uygulanması lazım"dedi.

adora vilları Haberi

adora vilları

Toplam 12 bin 820 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Adora Villaları, Kocaeli Darıca'da yükseliyor. Klan Yapı imzası ile hayata geçirilen Darıca Adora Villaları 8 blok halinde tasarlandı. 6 bin 287 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Darıca Adora Villaları'nda yüzde 5 indirim fırsatı bulunuyor.