03 / 05 / 2024

Adres Balat projesi

Adres Balat projesi

Adres Balat projesinde uzun vadeye düşük faiz var, Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa Balat'ta 12 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Adres Balat projesinde düşük faizle konut sahibi olunabiliyor...

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Bursa Silva Balat projesi yükseliyor!

Alpiş Group tarafından 3 ay önce temeli atılan Silva Balat projesi inşa ediliyor. Proje 356 daire ile 23 işyerinden oluşuyor.

Bursa Central Balat projesi görücüye çıktı!

Bursa’nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat görücüye çıktı. Teslimleri 2019'un sonunda başlayacak olan projenin yüzde 40'ı satıldı..

Bursa Central Balat'ın lansmanı bugün!

Taşyakan Yapı A.Ş. tarafından Bursa'da inşa edilecek Central Balat projesi tanıtılacak. projenin lansmanı saat 18.00'da gerçekleşecek.

Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri!

İçerisinde 1.272 adet daire, 107 cadde mağazası, 102 çarşı dükkanı bulunan 3.İstanbul projesinde daire fiyatları 478 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başakşehir 3.İstanbul projesi adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Optimum Kartal projesi adres!

Toplam 110 adet daire ve ticari ünitelerden oluşan Optimum Kartal projesi 3 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. İşte Optimum Kartal projesi adres...

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.

Bursa'ya 615 konutluk Central Balat projesi geliyor!

Bursalı iş adamı İbrahim Orhan'a ait 28 bin metrekarelik fabrika arsası üzerine 1,5 emsalle inşa edilecek dev rezidans ve AVM için resmi süreç başlatıldı. Bursa, 615 konutluk yeni küçük bir şehir ve AVM'ye daha kavuşacak.

Bursa Boutique Balat projesi görücüye çıktı!

Boutique Balat, doğayla iç içe konumu, özel mimarisi ve iç dekoru, akıllı ev sistemleri ve lansmana özel fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenlere sınırsız prestij sağlıyor.

Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'ye!

Butik AVM olarak tasarlanan proje Umi İnşaat tarafından yükseliyor. 6 kat şeklinde yükselecek olan projenin inşa çalışmaları başladı. Bursa Balat'a Umi Bazaar Projesi geliyor!Metrekare birimi 10 bin TL'den başlıyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Dumankaya tarafından hayata geçirilen Adres Sancaktepe projesi 'nde 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dumankaya Sancaktepe projesi nerede?

Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi!

Toplam 300 daireden meydana gelen Adres Sancaktepe projesi Dumankaya tarafından hayata geçiriliyor. Adres Sancaktepe Dumankaya fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Balat projesi Haberi

Adres Balat projesi


Adres Balat projesinde uzun vadede düşük faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor. Ömer Kumova İnşaat tarafından Bursa Balat'ta 12 bin metrekare arsa içinde inşa edilen Adres Balat projesinde teslime kısa bir süre kaldı. Fiyatların 600 bin liradan başladığı sitede tüm daireler 4+1 olarak planlandı. 232 metrekare büyüklüğe sahip toplam 84 dairenin bulunduğu site 5 katlı 7 blokta yükseliyor. 


Teslim tarihi 30 Aralık 2013 olarak planlanıyor. Sosyal donatıları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, jakuzi havuzu, spor alanları ve vitamin bar...