02 / 05 / 2024

Adres Dumankaya ne zaman teslim

Adres Dumankaya ne zaman teslim

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde bulunan proje 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Adres kodu ne işe yarar?

DASK, zorunlu deprem sigortasında Adres Kodu uygulamasına başladı. Peki Adres kodu nasıl sorgulanır? Adres kodu ne işe yarar? İşte tüm merak edilenler...

Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de firma bünyesinde 18 ay vade farksız taksit yapılıyor. 3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Adres Sancaktepe ev fiyatları ne kadar?

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0' dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Dumankaya Adres Sancaktepe ne zaman teslim?

Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

3. Köprü Bağlantı Yolu'na 1 kilometre uzaklıkta bulunan projede dairelerin tipleri 1+1' den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sancaktepe Dumankaya Adres ne zaman teslim?

Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Adres Sancaktepe'de tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Adres Sancaktepe ne zaman teslim edilecek?

Dumankaya Adres Sancaktepe'de ön talep toplanıyor!

Dumankaya İnşaat’ın hayata geçirdiği projelerinin kısa vadedeki yatırım dönüşüne güvenen yatırımcılar, Adres Sancaktepe’de daire sahibi olabilmek için ön talep döneminde sıraya girdi.

Dumankaya'dan yeni proje: Dumankaya Adres Sancaktepe!

Dumankaya, çok kazandıran Adres projelerine yenilerini eklemeye devam ediyor. İstanbul’un prestijli yaşam alanı olarak öne çıkan semtlerinden Sancaktepe’de hayata geçirilecek proje ile yeni bir yatırım fırsatı sunuluyor.

Beylikdüzü Demir Romance adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumalndırılan ve 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Beylikdüzü Demir Romance adres bilgileri ne göre proje E-5 üzerinde yer alıyor.

Head Ofis Ataşehir adres!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa edilen ve de içinde 23 katlı ve 13 katlı iki blok bulunan Head Ofis Ataşehir adres bilgileri ne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Premier Ofis Kampüs adres bilgileri!

Fer Yapı'nın Kağıthane'de konumlandırdığı Premier Ofis Kampüs adres bilgileri ne göre proje, Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje 150 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Ankara Park Avenue adres!

YDA Group tarafından konumlandırılan ve 135 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Ankara Park Avenue adres bilgileri ne göre proje Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Anadolu Bulvarı'nda yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya adres bilgileri!

Has Şirketler Grubu tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kurtköy Oto World Asya adres bilgileri ne göre proje Pendik Tem Bağlantı Yolu üzerinde yer alıyor.

Adres Dumankaya ne zaman teslim Haberi

Adres Dumankaya ne zaman teslim

İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde hayata geçirilen proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Proje konum bilgisi kapsamında 3. Köprü Bağlantı Yolu'na ve metroya 1 kilometre mesafede yer alıyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede fitness, spor alanları, sauna, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu yer alıyor. Projede yeni etap dairelerde satışlar başladı.


Daire büyüklüklerinin 47 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildiği Adres Dumankaya projesi toplam 25 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Daire fiyatlarının kat ve cepheye göre farklılık gösterdiği projede satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. 


Adres Sancaktepe Dumankaya satılık daire fiyatları 72 metrekarelik 1+1 dairelerde 185 bin 680 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin teslimleri 2017...