29 / 04 / 2024

adres kampüs doğu fiyatları

adres kampüs doğu fiyatları

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği Adres Kampüs projelerinden biri olan Dumankaya Adres Kampüs Doğu'da satışlar devam ediyor

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi daha yıktı!

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Es-Suvane Mahallesi'nde Filistinlilere ait bir ev, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

İşgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Et-Tur Mahallesi'nde Filistinlilere ait bir ev, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri tarafından

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bir evi yıktı!

Doğu Kudüs'teki Beyt Hanina Mahallesinde yer alan Filistinlilere ait bir ev, İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı

Bangladeş'ten İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkımlarına kınama!

Bangladeş Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evleri yıkmasının "güçlü şekilde kınandığı" belirtildi.

Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait 70 ev yıkıldı!

Terör devleti İsrail, Doğu Kudüs’te Filistinlilere ait olan 70 evi iş makineleriyle yıktı.

İsrail, Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait bazı evleri yıktı!

İsrail güçleri, Doğu Kudüs'te Ayrım (Utanç) Duvarı'nın devamı olan tel bariyerlere yakın olduğu için Filistinlilere ait 10 binadan bazılarını yıkıyor.

İsrail Doğu Kudüs'teki evleri yıkıyor! 

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evleri güvenlik tehlikesi oluşturduğu gerekçesiyle yıkıyor. 

İsrail Doğu Kudüs'te 216 yasa dışı konut inşa edecek!

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi, Doğu Kudüs'te bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimine 216 yeni konut inşa edilmesine onay verildi.

İsrail'in Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki yıkımları devam ediyor!

Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da Filistinlilere ait 6 ev ve bazı yapılar İsrail güçleri tarafından "ruhsatsız" gerekçesiyle yıkıldı...

adres kampüs doğu fiyatları Haberi

adres kampüs doğu fiyatları


Tuzla Aydınlı'da tek bir blok üzerine kurulan Adres Kampüs Doğu projesi 4 bin 251 metrekarelik alana kuruluyor. Yaklaşık 8 bin metrekare yapı inşaat alanı hedeflenen proje, zemin+5 katlı olarak tasarlandı. Adres Kampüs Doğu'da stüdyo ve 1+1 daire seçenekleri yer alıyor.


144 konuttan meydana gelen Adres Kampüs Doğu'da 15 adet işyeri de bulunuyor. Özgün mimarisi, kampüs özellikleri ve merkezi konumuyla dikkat çeken Adres Kampüs Doğu'da etüd odası, okuma odası, oyun odası, tv odası, spor sahası, peyzaj düzenlemesi ve açık otopark alanları yer alıyor. Projede 37 metrekarelik stüdyolar 54 bin TL ile 56 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılırken, 50 metrekarelik 1+1 daireler 81 bin TL'ye, 58 metrekarelik 1+1 daireler 93 bin TL'ye alıcılara sunuluyor. 


Adres Kampüs Doğu'da stüdyoların peşinatları 13 bin 500...