07 / 05 / 2024

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, M.Mohaıbed A AlMohaıbed Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rafet Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu'nda kuruldu.

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ics Insurance Claım Solutıons Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Peker Vurdevir tarafından kuruldu.

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sky Solutıons Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tunru Özman tarafından kuruldu.

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Taf Energy Solutıons İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Taşbaşı ve Fazlı Metehan Nazlı ortaklığında kuruldu.

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ct Solutıons Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Can Berk Koç ve Tugay Özen ortklığında Tuzla'da kuruldu!

Spectrum Solutıons İthalat İhracat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Spectrum Solutıons İthalat İhracat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da Ilya Gulyaev tarafından kuruldu.

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Solutıons İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Charıf El Baba ve Visam Hasan ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Investment Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mostafa K Mohamed ve Andrew Bules Y. Shaker ortaklığında kuruldu.

Turna Solutıons Group Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Turna Solutıons Group Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Jalılzadeh tarafından kuruldu.

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ons Es İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sustam tarafından kuruldu.

Advanced Metal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Advanced Metal Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Mustafa Yarkın tarafından kuruldu.

Altının ons fiyatı neden düşüyor? Ne zamana kadar düşer?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Altının ons fiyatı neden düşüyor? Ne zamana kadar düşer?" sorusunu kendi Twitter hesabında 14 maddede yanıtladı. İşte 14 maddede "altın" analizi...

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz tarafından kuruldu.

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi

Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, M.Mohaıbed A AlMohaıbed Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rafet Akman Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Beyoğlu'nda kuruldu. 


Advanced Perfect Solutıons Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü arsa, bina, depo ve benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit değerlerin satın alınması, kiralanması, ticaretinin yapılması, yönetimi, geliştirilmesi, yatırımlarının yapılması, işletilmesi, alt kiralanması inşaa edilmesi, ve üzerine ayni hakların kurulması ve bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için her türlü sözleşmeye taraf olunması, imzalanması ve ifa edilmesidir. Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun...