11 / 05 / 2024

AE Arma-Elektropanç proje

AE Arma-Elektropanç proje

AE Arma-Elektropanç, dünyanın 4. Büyük camisinin elektrik işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi...

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Dizayn Proje İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Emek tarafından kuruldu.

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Kartal Arma Menta'da 7 ay erken teslim heyecanı!

Okkalar İnşaat'ın Arma Menta projesinde teslimler 7 ay öne çekildi. Normalde 2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek proje 2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

AE Arma, Dubai'nin en gözde projesini yapacak!

 Orta Doğu’nun en büyük 25 teknik müteahhitlik firması arasında yer alan AE Arma-Elektropanç, bölgedeki prestijli projelerine bir yenisini daha ekliyor. 

AE Arma Dünyanın 250 Müteahhitlik Firması arasında!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik şirketi AE Arma–Elektropanç, dünyanın en büyük uluslararası 250 müteahhitlik firması 2017 listesinde geçen seneye göre 32 sıra yükselerek, 190. sırada yer aldı.

Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Açı Proje Mimarlığı İnşaat Cam Metal İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Candan Armağan Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye Gayrimenkul Fonu büyük projeleri finanse edecek!

AE Arma-Elektropanç Strateji, İş Geliştirme ve Kontratlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dr. Levent Sümer, Türkiye Gayrimenkul Fonu’nu değerlendirdi. İşte o haber...

Arma Menta yüzde 30 kazandırdı!

Okkalar İnşaat’ın 40 yıllık tecrübesiyle İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşasına başladığı “Arma Menta” yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Proje, yatırımcısına kısa sürede yüzde 30’un üstünde kar sağladı.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Gaziemir Arma projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

Yunus Yunusoğlu İnşaat İzmir Gaziemer'de yepyeni bir proje hayata geçirdi. Gaziemir Arma projesi akıllı ev sistemiyle tasarlandı.

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Havalimanı'nın müteahhidi oldu!

AE Arma-Elektropanç, Dubai Al Maktoum Uluslararası Havalimanı yolcu terminal binası genişletme projesinin tüm elektromekanik taahhüt işlerini üstlendi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Murat Çakmak, AE Arma-Elektropanç İnsan Kaynakları Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü Murat Çakmak oldu.

AE Arma-Elektropanç proje Haberi

AE Arma-Elektropanç proje



Dünya çapında; elektrik, elektronik, mekanik ve bilgi-iletişim teknolojileri alanlarında, teknik servis sağlayıcı Imtech’in bir firması olan, Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik şirketi AE Arma-Elektropanç; ulusal ve uluslararası alanda büyük projelere imza atmaya devam ediyor. AE Arma-Elektropanç son olarak, Cezayir’de inşaatı başlayan dünyanın 4. büyük ve Cezayir’in en büyük camisi olacak Büyük Cezayir Cami’nin elektrik işlerinin teknik müteahhitliğini üstlendi. 


Külliye Niteliğindeki Dev Yapı! 


450.000m2’lik alana sahip olan ve ana müteahhitliğini Çinli CSCEC’in (Chines State Constructural Engineering Company) üstlendiği Büyük Cezayir Cami, açık ve kapalı alanları ile dev bir külliye niteliği taşıyor. 


270 metre uzunluğunda minaresi ile tüm Ceyazir’den görülebilecek olan caminin içerisinde; kuran kursu, kurs öğrencileri için dizayn edilmiş 300 odalı yatakhane, kütüphane, sinema, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Yapının 2016 yılının başında...