09 / 05 / 2024

AE Mimarlık projelerini tanıtacak

AE Mimarlık projelerini tanıtacak

Gündem yoğunluğu nedeniyle 14 Nisan Salı günü saat 10.30’da AE Mimarlık’ta gerçekleştirilecek basın toplantısı 28 Nisan Salı günü saat 10.30'a ertelendi.

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Ae Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah H.İ. Hassan ve Eşref Tahir ortaklığında kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Plan Yapı İnşaat Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Emin Sayar ve Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Koronavirüs özel mimarlık projelerini etkiledi mi?

Artstyle Mimarlık’ın kurucusu mimar Şerif Soğukbulak, koronavirüsün mimarlık ve iç mimarlık sektörlerini etkilediğini belirtti. Soğukbulak, mimarlık projelerinin yurt içinde yavaşladığını, yurt dışında ise durdurulduğunu ifade etti...

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

YTÜ Mimarlık öğrencileri Kartal projelerini sergiledi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Kartal için 40 proje hazırladı, öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi.

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projeleriyle MIPIM’de!

Efekta Mimarlık kentsel dönüşüm projelerini MIPIM’de görücüye çıkardı. Projelerdeki başarısı yabancı yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Evren Yiğit Mimarlık hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe Evren Yiğit Mimarlık markasıyla faaliyet gösteren Yüksek Mimar Evren Yiğit, hedeflerini büyütüyor. Yurt dışında ofis sayısını artırıp, birçok özel ve kamu projelerini hayata geçirecek.

Bumerang Kartal AE Mimarlık imzası taşıyor!

İstanbul'un sayılı mimarlık ofislerinden AE Mimarlık, son 3 yılda kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği yaklaşık 400 kentsel dönüşüm projesiyle sadece bir rekora imza atmıyor.

Mimarlık öğrencileri Kartal'da proje üretecek!

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, proje üretmek için Kartal'ı seçti. Genç mimar adayları Kartal'a özel fikir ve mimari projelerini Kartal Belediyesi'ne sunacak..

İzmir Üniversitesi'nin iç mimarlık öğrencileri projelerini tanıttı!

İZMİR Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri, TMMOB İç Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen "Sektörel Buluşma Günü"nde projelerini tanıttı.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

AE Mimarlık projelerini tanıtacak Haberi

AE Mimarlık projelerini tanıtacak

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza atarak bir rekora imza atan AE Mimarlık, 2015 yılı içerisinde 75 yeni projesini daha hayata geçiriyor. Yeni projeleri tanıtmak üzere AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenecek olan basın kahvaltısı 28 Nisan'a ertelendi.


Tarih:  28 Nisan Salı 

Saat: 10.30

Yer:  AE Mimarlık 

Adres: İçerenköy Mahallesi Eski Üsküdar Yolu Caddesi Bodur İş Merkezi No:8 Kat:6 Daire:26 Ataşehir  (Kozyatağı metro istasyonuna 200 metre...