12 / 05 / 2024

AEL

AEL

Japon Mitsui firmasının yetkilileri, Kahramanmaraş'ın Afşin ve Elbistan ilçelerinde kurulması planlanan C ve D termik santrali alanını inceledi. Heyet Afşin-Elbistan Linyitleri İşletme Müdürü Ahmet Yaldız'la makamında görüştü.

Progreso Positivo Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Progreso Positivo Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Moshe Haım Aelıon ve Srı Aamya LTD ortaklığında kuruldu.

Ael İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ael İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Aslan tarafından kuruldu.

AEL'den Elbistan Doğan Maden Sitesi açıklaması!

Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü, Doğan Maden Sitesi’nde 11 bloktaki dairelerin obruk tehlikesi nedeniyle boşaltılması yönünde yer alan haberle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Kahramanmaraş'ta kömür madeninde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti!

Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürlüğü kömür stok sahasında çalışan Ali Çankay (24), teknik bir arızayı gidermek için girdiği bant yolunda, tambur diye tabir edilen mekanizmanın çarpması sonucu ağır yaralandı...

AEL Haberi

AEL

İlk olarak Afşin-Elbistan A Termik Santrali'ni ziyaret eden heyet, daha sonra Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) İşletme Müdürü Ahmet Yaldız'la makamında görüştü. Kömür sahası ile C ve D termik santrallerinin kurulacağı alanı gezen heyet, Yaldız'dan bilgi aldı. 


Yaldız, yaptığı açıklamada, heyetin, üretimdeki termik santral ile kömür sahasını yerinde gördüğünü belirtti.


Japon Mitsui firma yetkilisi Aokı Yuıchı ise kurulması planlanan termik santraller konusunda Türkiye Elektrik Üretim Anonim Şirketi  (EÜAŞ) ile görüştüklerini kaydetti.


Mitsui'nin Türkiye'deki danışmanı Caner Zambak da firmanın, hazırlanacak rapora göre yatırıma karar vereceğini ifade...