02 / 05 / 2024

AFAD lojistik merkez

AFAD lojistik merkez

'Sıfırıncı dakika müdahale’ hedefiyle ülke çapında 27 lojistik merkezi kuruluyor. İşletme ve tüm taşıma işlerini Alternatif Lojistik üstlendi. İstanbul için Kocaeli'de büyük bir merkez inşa ediliyor

AFAD duyurdu! Kahramanmaraş'ta korkutan deprem, 56 bin artçı deprem yaşandı...

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD deprem hakkında açıklama yaptı. İşte haberin ayrıntıları...

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ekon Lojistik Gayrimenkul Madencilik E-Ticaret İthalat İhracat San. Ve Tic.Anonim Şti.'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Hatay'da 3.6 şiddetinde deprem! AFAD, deprem hakkında açıklama yaptı: çevre illerden de hissedildi!

Türkiye-Suriye sınırında deprem oldu. AFAD depremin merkez üssünü Hatay Kırıkhan olduğunu duyurdu.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

AFAD şimdi açıkladı! Afet bölgesinde 6,4 ve 5.8 şiddetinde deprem oldu

AFAD açıkladı: Saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesinde 6,4 3 dakika sonra Samandağ'da 5,8 büyüklüğünde 2 deprem meydana geldi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, "Deprem nedeniyle bazı ihbarlar aldık, bunları değerlendiriyoruz, taramalarımız sürüyor" açıklamasını yaptı.

Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden emsal hareket! Depremzedeler için battaniye yardım kampanyası başlattı!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada, ihtiyaç duyulabilecek battaniye başta olmak üzere  gıda maddeleri teminine ait AFAD ile ortaklaşa  yardım kampanyası başlattıklarını ilan etti.

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bilges İnşaat Metal Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Maltepe’de yapıldı. 

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

AFAD açıkladı: İstanbul'da 3 bin 21, Türkiye'de 18 bin 910 tane var!

AFAD, İstanbul'da 3 bin 21, Türkiye genelinde 18 bin 910 toplanma alanı olduğunu duyurdu. AFAD, İstanbul’da yapılaşmasını 2000 yılı öncesi tamamlamış merkez ilçelerde toplanma alanlarının sayısında yetersizlik belirlendiğini açıkladı.

AFAD'dan İzmir'deki deprem sonrası 'hasarlı yapılara girmeyin' uyarısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD), merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan depremle ilgili alan tarama çalışmalarının sürdürüldüğü belirtildi ve hasarlı yapılara girmeyin uyarısı yapıldı.

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

AFAD lojistik merkez Haberi

AFAD lojistik merkez

Yurtiçi entegre lojistik hizmetleri vermek üzere 2012 yılında kurulan Alternatif Lojistik, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) açtığı iki büyük ihaleyi alarak rotayı afet lojistiğine çevirdi. TOKİ’nin deprem ve afet bölgeleri dikkate alınarak AFAD için inşa ettiği 27 lojistik merkezinden tamamlanan 22 merkezin işletmesini üstlenen Alternatif, ayrıca kurumun tüm nakliye işlerini yapıyor. AFAD için 6 ayda 800 TIR’lık mal taşıyan şirket, bir yandan da olası İstanbul depremine ve diğer afetlere karşı lojistik merkezlerinde hazırlık yapıyor, acil durumda devreye sokulacak alternatif yol güzergahları üzerinde çalışıyor. 


Yaklaşık 3 yıl önce kamu odaklı işlere yöneldiklerini belirten Alternatif Lojistik Genel Müdürü Okan Anitaş, bu kapsamda ilk olarak Kızılay’ın 52 noktada ana yüklenicisi olarak hizmet verdiklerini, geçtiğimiz haziran ayında ise AFAD’ın açtığı ihaleyi alarak...