01 / 05 / 2024

Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

68 yıldır ilimizde eğitim öğretim hayatına devam eden şehrin köklü ve başarılı okulları arasında yer alan Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin binası yakın bir süre sonra yıkılıp yerine yenisi yapılacak

Bakanlık açıkladı! Özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilecek destek miktarları yükseltildi!

Organize sanayi bölgeleri (OSB) içinde ve dışında açılan özel mesleki ve teknik Anadolu liselerinin öğrencileri için verilecek olan 2023-2024 senesi eğitim ve öğretim destek miktarlarında yükseliş yapıldığı duyuruldu.

İstanbul Havalimanı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açılışa hazırlanıyor!

İstanbul Havalimanı'nda açılacak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrenciler uçak bakımı, ulaştırma hizmetleriyle, yiyecek ve içecek hizmetleri alanlarında eğitim alacak.

Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin arazisi meclis gündeminde!

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan Kırklareli Vize Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yerine yeni bir okulun ne zaman yapılacağı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek!

Geçtiğimiz günlerde yıkılması kararlaştırılan Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeniden inşa edilecek.

Zonguldak Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yıkılacak mı?

Zonguldak'taki Kız Meslek Lisesi olarak bilinen, Yayla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 400 Yataklı Atatürk Devlet Hastanesi’ne otopark yapılması için yıkılabileceğiyle ilgili iddialar meclise taşındı.

Artvin Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yenilendi!

Geçtiğimiz senelerde verilen eğitim ve okul imkânlarının yetersizliğiyle anılan Arhavi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi baştan aşağı yenilendi.

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne spor salonu!

Kadırga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Fatih Belediyesi tarafından çok amaçlı spor salonu inşa ediliyor.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi riskli!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerin, yağışların yol açabileceği risk ihtimaline karşı, başka atölyelere taşınma işleminin gerçekleştiğini açıklandı. 

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Şişli Teknik Lisesi'nin yerine AVM ve rezidans geliyor!

2012 yılında Vakıflar Kanunu’nda yapılan değişikler ile tartışmalı bir hal alanŞişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arazisinda  Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı, inşaat firması Taş Yapı’yla anlaştı. 

Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı, hem İstanbul hemde Anadolu'da konut yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Yapı, 6 ayda 4 milyarlık 4 yeni projeye başlayacak.

Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Haberi

Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

68 yıldır ilimizde eğitim öğretim hayatına devam eden şehrin köklü ve başarılı okulları arasında yer alan Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin binası yakın bir süre sonra yıkılıp yerine yenisi yapılacak


1947-1948 eğitim öğretim yılında hizmete başlayan Afyon Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi binasının yıkım kararı çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan yıkım kararı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bildirildi. Konu ile ilgili ODAK’a bilgi veren İl Mili Eğitim müdürü Metin Yalçın, “Merkez Endüstri Meslek Lisemizin yıkım kararının olduğu doğrudur. Bakanlık bize bunu bildirdi. Yakın bir süre sonra yıkımının yapılacağını düşünüyoruz. Yeni binanın yapılması ile ilgili Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban’ın bir hayırsever ile diyalog içerisinde olduğu bilgisindeyiz” dedi.


Çoban, “Ben yaparım” dedi.


Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Gedik Ahmet Paşa...