28 / 04 / 2024

Afyon Dazkırı kat karşılığı inşaat

Afyon Dazkırı kat karşılığı inşaat

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon İli, Dazkırı İlçesi'nde kat karşılığı konut inşaatı yaptıracaktır. İşin bedeli 7 milyon 681 bin TL olarak belirlendi.

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı! Maalesef 'uzatmaları oynuyoruz' 

Prof. Dr. Naci Görür katıldığı bir canlı yayında İstanbul depremi ile ilgili olarak uyarılar yatı. Sayın Görür, İstanbul'da beklenen depremin 7.2 ve 7.6 büyüklüğünde olabileceğini kaydetti. 

Prof. Dr. Naci Görür o illeri işaret ederek üstüne basa basa uyardı: 'Bağırıyorum dikkat edin diye'

Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı televizyon programında Tunceli ve çevre iller için ciddi bir deprem uyarısında bulunarak ''Bağırıyorum dikkat edin diye'' ifadesini kullandı.

Celal Şengör açıkladı: Türkiye giderek o ülke ile birleşecek maalesef kaçış yok...

Yer bilimci Celal Şengör, katıldığı bir Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda herkesi meraklandıran yorumlarda bulundu. Şengör, dünyada büyük değişimler yaşanacağını anlatarak, kaçışın olmadığını ifade etti. İşte, Şengör'ün, Türkiye ile bir ülkenin birleşeceğini açıklaması ve haberin ayrıntıları..

O ildeki 8 adet arazi 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Afyonkarahisar Dazkırı Belediyesi, Afyonkarahisar Dazkırı'daki 8 adet tarlayı 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Dazkırı'daki araziler için ihale ne zaman? 

Naci Görür: Her an her yerde 7 büyüklüğünde deprem olabilir! 

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir çalıştayda önemli açıklamalarda bulundu ve Diyarbakır'ın deprem riski ile ilgili konuştu. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl olmalı?

Kat karşılığı inşaat sözleşmesi, inşaat projesinde önem taşıyan bir sözleşme türüdür. Müteahhit ve mülk sahibi ile imzalanan bu proje için belirlenen bazı kurallar vardır. Peki kat karşılığı inşaat sözleşmesi nedir ve nasıl olmalıdır? Kat karşılığı inşaat sözleşmesi hakkındaki detaylar…

Dikkat! Naci Görür’den 'İstanbul depremi' için bir uyarı daha! Riskli bölgeleri tek tek açıkladı

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı canlı yayında, olası İstanbul depremiyle ilgili yeni uyarılarda bulundu.

Apartmanda arsa payı nasıl hesaplanır? Kat karşılığı arsa kaç daire?

Apartmanda yaşayan kişiler, arsa payına önem vermektedir. Bu nedenle de “Apartmanda arsa payı nasıl hesaplanır?” sorusunu sık sık sormaktadır. İşte detaylar!

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ayşe Betül Dazkır tarafından kuruldu.

TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı’da ucuz konut sahibi olun! 2+1’ler 608 bin TL’ye!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dazkırı 2022 ucuz konut projesi...

Kat mülkiyeti tapusu almak şart mı?

Evlerin tapusunda 'kat irtifakı' ya da 'kat mülkiyeti' gibi ifadeler bulunuyor. Peki bu ifadelere ne demek? Kat mülkiyeti tapusu nasıl alınır? Kat mülkiyeti tapusu almak şart mı? İşte tüm merak edilenler...

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm hız kazandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, katıldığı yerel bir kanala ait programda Tekke'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Afyon Dazkırı kat karşılığı inşaat Haberi

Afyon Dazkırı kat karşılığı inşaat

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

Dazkırı Belediye Başkanlığından:


Afyon İli, Dazkırı İlçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde, Dazkırı Belediyesi mülkiyetindeki; aşağıda nitelikleri belirtilen parsel üzerine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 35-A maddesine göre kapalı teklif usulü kat karşılığı konut inşaatı yaptırılacaktır.

İşin yapılacağı yer ve niteliği;

Afyonkarahisar İli Dazkırı İlçesi Esentepe Mahallesi Tuncay Doğan Caddesi 26 ada 4 parselde kayıtlı 4436,47 m2’lik arsa vasıflı taşınmaz üzerine toplam inşaat alanı 8507,35 m2 olan yapı inşaa edilecektir.

1 - Bu işin tahmin edilen bedeli 7.681.045,38 TL (Yedimilyonaltıyüzseksenbirbinkırkbeş Türk Lirası, otuzsekiz kuruş)...