29 / 04 / 2024

Afyon Devlet Demir Yolları

Afyon Devlet Demir Yolları

Afyonkarahisar Belediyesi ile Devlet Demir Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Organize Sanayi ve Gazlıgöl’e giden hemzemin geçitler devre dışı bırakılacak. Söz konusu bölgelere yer altı geçidi yapılacak.

TCDD'nin borcu 5.3 Milyar lira ile rekor kırdı

Holding modeliyle özelleştirilmesi planlanan Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları’nın 2,4 milyar Türk Lirası vadesi geçen borçlardan olmak üzere Ağustos ayı itibarıyla toplam borcu 5,3 milyar Türk Lirası’na ulaştı. Kamu İktisadi Teşebbüslerinin toplam 6 milyar 400 milyon Türk Liralık Hazine borc

Muğla'da inşaat işçisinin ayağına demir saplandı!

Muğla Milas'ta inşaatta ayağına demir parçası saplanan işçi 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Güneydoğu'nun en uzun demiryolu viyadüğü yapılıyor!

Devlet Demir Yolları, Batman Çayı üzerinde bin 430 metre uzunluğunda bölgenin en uzun demiryolu viyadüğünü yapıyor.

Batman Çayı'na bin 430 metrelik demiryolu viyadüğü yapılıyor!

Devlet Demir Yolları (DDY) Batman Çayı üzerinde bin 430 metre uzunluğunda demiryolu viyadüğü yapıyor. Diyarbakır'ın Bismil İlçesine bağlı Sinan köyü yakınlarından geçen ve Batman ile Diyarbakır'ı birbirine bağlayan tarihi Zilek Demiryolu Köprüsü, Ilısu Barajı'nın tamamlanması halinde sular altında k

Kastamonu Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi!

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, AK parti İl Başkanı Halil Uluay ve partililerle birlikte, kapılarını açmak için artık gün sayan yeni Devlet Hastanesi binasında incelemelerde bulundu.

Afyon OSB ve Gazlıgöl’e yer altı geçidi yapılacak!

Afyonkarahisar Belediyesi ile Devlet Demir Yolları arasında yapılan anlaşmaya göre Organize Sanayi ve Gazlıgöl’e giden hemzemin geçitler devre dışı bırakılacak. Söz konusu bölgelere yer altı geçidi yapılacak.

Kahramanmaraş Türkoğlu inşaat sektörünün yeni gözdesi!

Yatırım planlaması yapılan ve devam eden Organize Sanayi Bölgesi, Devlet Demir Yolları Lojistik Merkezi, Cezaevi Kampüsü, Hastane gibi projelerle birlikte son yıllarda inşaat sektöründe de Türkoğlu İlçesi cazibe merkezi oldu.

Kastamonu Devlet Hastanesi Eylül’de Açılacak!

AK Parti Milletvekilleri Metin Çelik ile Murat Demir, beraberindeki İl Sağlı Müdürlüğü çalışanlarıyla yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesini ziyaret ederek bilgi aldı.

Batman DDY'ye ait tarihi su deposu binası onarılacak mı?

Devlet Demir Yollarına ait 70 yıllık tarihi su deposu yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Geçen yıl tinerci çocuklar tarafından yakılan su kuyusunun ahşap bölümleri her an çöme tehlikesi ile karşı karşıya.

İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nin inşaatı 7 ayda tamamlanacak!

İzmir Ödemiş'te inşaat çalışmaları duran 250 yataklı yeni Ödemiş Devlet Hastanesi'nin ikmal ihalesi 10 Aralık Perşembe günü İstanbul'da yapılacak. Ödemiş İlçe Başkanı Halil Demir, hastanenin 7 ayda tamamlanacağını belirtti.

Gaziantep demir yolları arazisi imara açılıyor mu?

Gaziantep Devlet Demir Yolları arazisinin yapılaşmaya açılmasıyla ilgili açılan davada mahkeme planı bilirkişiye havale etti. Büyükşehir belediyesi yüksek yoğunluk nedeniyle itirazda bulunan İMO Gaziantep Şubesi'nin itirazını da reddedildi..

1983 yılında İstanbul'a metro işi ciddileşmiş!

1983 yılında İstanbul Metrosu ve tüp geçit planları, Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğü'nce hazırlanacakmış. 1985 yılında önce metro, sonra da 2. Boğaz Köprüsü ve tüp geçit inşaatına ilk kazma atılacakmış.

Afyon Devlet Demir Yolları Haberi

Afyon Devlet Demir Yolları

İstimlak işlemleri Afyonkarahisar Belediyesi’nin üstleneceği çalışmanın inşaatları ise Devlet Demir Yolları tarafından gerçekleştirilecek. 


MEZARLIĞIN ÖNÜNDEKİ ÜST GEÇİT TAMAMLANDI


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, “ Belediyemiz ve Devlet Demir Yolları işbirliği ile Organize Sanayi Bölgesine giden bir adet hemzemin geçit ile Gazlıgöl yolu üzerinde bulunan 2 ayrı hemzemin geçit devre dışı bırakılacak. Buralara yer altı geçidi yapılacak. Yer altı geçidi için projede battı çıktıya giren yerleri istimlak etmek gerekiyor. Bu işlemler, Belediye tarafından, inşaatları ise Devlet Demir Yolları tarafından yapılacak” dedi. 


Mezarlığın önündeki üst geçit çalışmalarının da tamamlandığını aktaran Başkan Çoban, üst geçidi bu hafta içerisinde açmayı planladıklarını söyledi. Başkan Çoban ayrıca Yenice Mahallesindeki Fuar Alanı’nı merkeze bağlayacak üst geçit demir yolu köprüsünü de bu sene içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine...